Damar General Mumie Extract de rasina cu Propolis 60 tablete

Mumie Extract de rasina cu Propolis 60 tablete

Disponibil la comanda online

SKU 3174
47,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mumie Extract de rasina cu Propolis 60 tablete de la Damar General

Mumie Extract de rasina cu Propolis, Damar General, 60 tablete

Mumie Extract de rasina cu Propolis - are urmatoarele beneficii:

 • contine peste 50 de substante organice si minerale.
 • util in peste 50 de afectiuni.
 • ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare.
 • favorizeaza refacerea cartilajului articular.
 • contribuie la reducerea in volum a prostatei.
 • ajuta la reglarea tensiunii arteriale.
 • protejeaza ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine.
 • protejeaza impotriva virozelor respiratorii.
 • contine toate vitaminele, cu exceptia vitaminei K.

Actiuni:

 • imunomodulator (stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B),
 • detoxifiant (elimina reziduurile si toxinele din organism),
 • tonic si energizant puternic,
 • regenerant si intineritor, actioneaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului,
 • influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestive, vasodilator si hipotensiv, antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic,
 • antiseptic bucal,
 • stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi,
 • protector impotriva radiatiilor Roentgen si de alta natura.​

Extract purificat de rasina Mumie cu Propolis este un complex naural cu efecte sinergice, care inglobeaza intr-un singur produs:

 • proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie
 • proprietatile imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului.

Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.

Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata de aproximativ 3000 de ani in peste 50 de afectiuni. Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa, avand culoarea brun inchis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.

Propolisul este un produs de digestie al albinelor si este cules de pe mugurii de plop si arin, de pe frunzele, mugurii si scoarta coniferelor si a plopilor, a salicaceelor (salcii) si a prunilor. Producerea lui este concomitenta cu cea a mierii si este realizata de catre albinele specializate. Produsele rasinoase recoltate de albine, de pe speciile mai sus enumerate, sunt amestecate cu secretii salivare si ceara. Propolisul se prezinta sub o forma solida, cu aspect de rasina si o culoare care variaza intre negru, maro si verde.


Mumie Extract de rasina cu Propolis 60 tablete - producator Damar General se recomanda pentru Detoxifiere si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro

Compozitie / Prospect

Contine: substante organice si minerale (intre 25 si 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, axalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi, si de asemenea macro- si microelementele: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.
PROPOLIS - contine: derivati flavonici (flavonoidele), acid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenti, microelemente (fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadium, wolfram, cobalt, strontium, siliciu, staniu, iridium), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Contine toate vitaminele cunoscute cu exceptia vitaminei K.

Administrare

Se ia intern, in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg – 0,2 gr. de 2 ori pe zi Intre 70-80 kg – 0,3 gr. de 2 ori pe zi;
Intre 80-90 kg – 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg – 0,5 gr. de 2 ori pe zi;
Durata unei cure: 25-30 de zile.
In cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 5-10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Damar General: DAMAR GENERAL este o companie romaneasca ce produce, importa si distribuie produse naturiste. Damar General Trading acorda o atentie sporita suplimentelor alimentare anti-aging. Produsele Damar sunt 100% naturale, cu efecte tonice si regeneratoare, pentru a mentine o stare de sanatate excelenta. Gama rasina Mumie - prof. dr. Marioara Godeanu cuprinde peste 100 de rasini naturale, creme si lotiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social