Bio Vitality Dibi I2 30 capsule

Dibi I2 30 capsule
76,50 lei

Nu este in stoc

Descriere Dibi I2 30 capsule de la Bio Vitality

Dibi I2, Bio Vitality, 30 capsule

Dibi I2 - aduna in fiecare capsula extracte din 10 plante avand in comun proprietatea de reglare si mentinere a valorii glicemice la valori normale. Abordarea ayurvedica indica doua categorii de plante: o parte cu proprietati de echilibrare a glicemiei si altele care ajuta la refacerea celulelor beta pancreatice cu rol in producerea insulinei. Continutul este imbogatit cu Pure Shelajeet, o rasina din Muntii Himalaya, care contine 85 de minerale in forma ionica, aminoacizi, fosfolipide, enzime.

Contribuie la:

  • desensibilizarea papilelor gustative la alimentele dulci (taie pofta de dulce);
  • sustinerea regenerarii celulelor pancreatice secretoare de insulina (celulele beta din insulele Langerhans);
  • echilibrarea metabolismelor glucidic si lipidic;
  • reglarea nivelului trigliceridelor si a colesterolului;
  • refacerea echilibrului electrolitic in celule favorizand un metabolism celular echilibrat, neutralizarea si eliminarea toxinelor;
  • imbunatatirea functiilor digestive si hepatice;
  • imbunatatirea sistemul imunitar.

Contraindicatii: alergie la oricare dintre ingrediente.


Dibi I2 30 capsule  - producator Bio Vitality se recomanda pentru Diabet si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Terminalia Belerica 125 mg, Gymnema Sylvestre 71.5 mg, Syzygium Cumini 71.5 mg, Emblica Officinalis 62.5 mg, Wrightia Tomentosa 41.75 mg, Momordica Charantia 35.75 mg, Plumbago Zeylanica 25 mg, Aegle Marmelos 20.75 mg, Azadirachta Indica 15.75 mg, Tinospora Cordifolia 12.5 mg, Curcuma Longa 10 mg, Enicostemma Littorale 6.25 mg, Pure Shilajeet 3.25 mg, Pterocarpus Marsupium 1.50 mg.

Administrare

Cale orala. Cate 1 pana la 3 capsule pe zi, dupa masa, sau la recomandarea consultantului de specialitate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bio Vitality: Bio Vitality, importator de suplimente naturale sub forma de capsule si siropuri ce au la baza plante indiene, suplimente folosite in medicina ayurveica. Produsele Biovitality respecta retetele medicinii traditionale Ayurveda, una dintre cele mai vechi practici medicale din lume, originara din India. Ayurveda sau “stiinta vietii”, ne transmite de peste 5000 de ani, secrete greu de descifrat pentru medicina clasica, insa suficient de utile pentru mentinerea echilibrului si armoniei organismului, aflat in permanenta confruntare cu boala, suferinta, degenerarea si batranetea. Gama Biovitality si-a propus sa fie un spatiu al aspiratiei de insanatosire, de regenerare si reechilibrare a fiintei umane, un liant intre pacient si medic. 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social