Biokraft Diabetrix Crom 20 capsule

Diabetrix Crom 20 capsule
51,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Diabetrix Crom 20 capsule de la Biokraft

Diabetrix Crom, Biokraft, 20 capsule

Diabetrix Crom - este un supliment alimentar sub forma de capsule, care are la baza o formula din ingrediente naturale, menit sa vina in sprijinul dietei persoanelor care sufera de diabet zaharat de tip 1 si 2. Recomandat si in cazul complicatiilor diabetului, precum retinopatia diabetica (duce la reducerea vederii si chiar la orbire), arterita diabetica (afectiune a vaselor de sange la nivelul picioarelor), polinevrita diabetica (aparitia de leziuni si diminuarea sensibilitatii la nivelul picioarelor), reumatism cu componenta diabetica. De asemenea, Diabetrix poate fi un adjuvant eficient in faza premergatoare diabetului, precum si in situatii de obezitate si dislipidemie. Cura cu Diabetrix se desfasoara sub stricta supraveghere a medicului.         

Este Diabetrix Crom recomandat in cazul diabetului zaharat de tip 2? Da, Diabetrix Crom a fost creat pentru a veni, ca adjuvant, in sprijinul dietei persoanelor care sufera de diabet zaharat de tip 2. Cura cu Diabetrix se desfasoara sub stricta supraveghere a medicului.

Este Diabetrix Crom recomandat persoanelor care sufera de diabet zaharat de tip 1 (insulino-dependent)? Prin actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulinoterapiei in diabetul zaharat de tip 1 (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii. Tratamentul cu insulina nu va fi intrerupt ori diminuat in cazul diabetului de tip 1.

Inlocuieste Diabetrix Crom tratamentul medicamentos prescris persoanelor care sufera de diabet? Cura cu Diabetrix Crom se initiaza in paralel cu tratamentul alopat (medicamentos). Stricta supraveghere a medicului este obligatorie, acesta fiind singurul in masura a preveni eventuale crize hipoglicemice (scaderea glicemiei sub limita normala). Tot medicul este cele care va decide daca tratamentul medicamentos va fi diminuat ori inlocuit, pe masura ce se fac simtite efectele hipoglicemice ale curei cu Diabetrix Crom.

Diabetrix Crom se poate administra in paralel cu tratamentul medicamentos? Cura cu Diabetrix Crom se initiaza in paralel cu tratamentul alopat (medicamentos). Stricta supraveghere a medicului este obligatorie, acesta fiind singurul in masura a preveni eventuale crize hipoglicemice (scaderea glicemiei sub limita normala). Tot medicul este cele care va decide daca tratamentul medicamentos va fi diminuat, pe masura ce se fac simtite efectele hipoglicemice ale curei cu Diabetrix Crom.

Diabetrix Crom este "mai bun" decat un produs alopat (medicament)? Diabetrix Crom este un supliment alimentar. Ca si produs naturist, Diabetrix Crom isi face simtite efectele dupa o cura pe termen mai lung (1-3 luni) insa nu genereaza efecte secundare. De asemenea, conform Regulamentului (UE), nr. 432/2012 al Comisiei din 16 mai 2012, “cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor”. Cura cu Diabetrix Crom se desfasoara sub stricta supraveghere a medicului.

Ce este Hb glicozilata (HbA1c)? Hb glicozilata (glicata) sau HbA1c este o analiza a sangelui care reflecta media glicemiei a ultimelor trei luni. Practic, este un indice care reflecta stadiul real la care se afla diabetul.

Extractul din radacini de Pueraria tuberosa (var. Kudzu). Contine o cantitate mare de izoflavonoide, reprezentate in proportie de 60% de puerarin, care intervin in metabolismul glucidelor si determina atenuarea senzatiei puternice de sete (polidipsia), tulburare caracteristica a dezechilibrelor functionale ale nivelului glicemic. Planta contine si dadzein, alt flavonoid cu implicatii majore asupra starii de sanatate a organismului.

Rehmannia glutinosa. Extractele hidroalcoolice de Rehmannia glutinosa au ca efect scaderea nivelului enzimei glucozo-6-fosfataza si sustinerea activitatatii fructokinazei, ceea ce determina cresterea continutului hepatic de glicogen si a secretiei de insulina la nivelul pancreasului, reducand astfel rezistenta la insulina a organismului. Cercetarile au evidentiat, de asemenea, efectul acestora asupra nivelului de colesterol sangvin.

Picolinatul de crom. Picolinatul de crom este o combinatie de crom si acid picolinic care inlesneste absortia cromului in organism. Cromul este un mineral cu rol activ in metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor. Conform Regulamentului (UE), nr. 432/2012 al Comisiei din 16 mai 2012, “cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor”. Utilizarea cromului concomitent cu medicatia hipoglicemianta poate reduce semnificativ nivelul glucozei din sange. De aceea, se recomanda prudenta, monitorizarea glicemiei si ajustarea terapiei de catre medicul curant. In cantitati optime, cromul contribuie la reglarea tensiunii arteriale, prin scaderea colesterolului.


Diabetrix Crom 20 capsule - producator Biokraft se recomanda pentru Diabet si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio  PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per capsula:
Extract hidroalcoolic din radacini de Pueraria tuberosa var. Kudzu cu 40% isoflavone – 112 mg;
Extract de Rehmannia glutinosa – 108 mg;
Picolinat de crom (furnizand 122 mcg crom, asigurand 305% din VNR*) – 1 mg;
Celuloza microcristalina (agent de ingrosare) – 60 mg;
Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) – 5 mg.
(VNR* = valoarea nutritionala de referinta, cf. Regulamentului (UE) 1169/2011).

Administrare

Cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi, de preferat in timpul mesei, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Sunt recomandate cure de 4-6 luni, cu pauze de 10 de zile intre acestea.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biokraft: Biokraft Romania este importatorul si distribuitorul produsului DIABETRIX, un produs cu compozitie 100% naturala, ce are ca scop sprijinul persoanelor in lupta cu diabetul. Diabetrix este fabricat in Germania, in conditii ce respecta normele de igiena si calitate tipice nemtesti, avand toate certificarile specifice legislatiei in vigoare in Romania. Diabetrix face parte din categoria produselor naturiste recomandate pentru diabet.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social