CuraLife CuraLin 90 capsule

CuraLin 90 capsule
189,00 lei

Nu este in stoc

Descriere CuraLin 90 capsule de la CuraLife

CuraLin, CuraLife, 90 capsule

CuraLin - este un supliment nutritional pentru persoanele care doresc sa mentina niveluri sanatoase de glucoza. CuraLin cuprinde 10 ingrediente naturale. Fiecare capsula este fabricata si ambalata cat mai aproape posibil de sursa, folosind ingrediente premium, cele mai moderne procese de fabricatie si un control independent al calitatii. 

Beneficii:

 • asigurarea unui nivel sanatos si echilibrat al zaharului din sange
 • imbunatatirea functiei celulelor pancreatice sanatoase
 • cresterea sensibilitatii la insulina si a productiei de insulina
 • limitarea absorbtiei zaharurilor si a altor carbohidrati
 • ajuta digestia simetabolismul
 • cresterea nivelului zilnic de energie
 • ajuta la pierdereain greutate
 • reducerea poftei de zaharuri si alti carbohidrati.

10 ingrediente naturale puternice combinate intr-o singura capsula:

Swertia Chirata. Ingredientele active din Swertia Chirata ajuta celulele pancreatice sa elibereze insulina, sa reduca absorbtia de glucoza din sistemul digestiv si sa imbunatateasca metabolismul intracelular al glucozei.

Curcuma. De asemenea, cunoscut sub numele de Curcuma Longa, Tumeric a fost utilizat in sistemele medicinale orientale pentru a trata diabetul de sute de ani. Ingredientele active reduc nivelurile de glucoza si imbunatatesc toleranta la insulina.

Schinduful. Cunoscut sub numele de Trigonella Foenum Graecum, Fenugreek contine fibre care imbunatatesc productia de insulina, eliberare si sensibilitate. Schinduful-ul reduce de asemenea absorbtia de carbohidrati in sistemul digestiv.

Gymnema Sylvestre. Are multe ingrediente active, inclusiv Saponin, care este cunoscut pentru a reduce pofta de carbohidrati. Metabolic, aceasta incurajeaza eliberarea de insulina.

Pepene amar. De asemenea, cunoscut sub numele de Karela sau Momordica Charantia, Bitter Melon este folosit in mod traditional ca tratament pentru diabetul zaharat in sistemele medicinale orientale. Ingredientele sale active restabilesc functia fiziologica a celulelor pancreatice deteriorate, reduc absorbtia glucozei si maresc sensibilitatea celulelor musculare la insulina.

Picrorhiza Kurroa. Ingredientele active din Pirorhiza Kurroa actioneaza ca un antioxidant si restaureaza functia hepatica (protejand-o de toxine). Aceasta creste toleranta la glucoza si contribuie la reducerea greutatii.

Syzygium Cumini. Cunoscut sub numele de Eugenia Jambolana, ingredientul activ din Syzygium Cumini restabileste functia fiziologica normala a ficatului, creand un rezervor de macromolecule de glucoza, reducand astfel nivelurile de glucoza din sange.

Tinospora Cordifolia. Moonseed cu frunze de inima, Tinospora Cordifolia contine un amestec de alcaloizi, lactone diterpenoide, glicozide, fenoli si compusi alifatici care maresc metabolismul glucozei la nivel celular, ducand la scaderea nivelurilor de glucoza din sange.

Melia Azadirachta Proprietatile active din Melia Azadirachta - flavonoide, tanini si saponine - reduc transformarea amidonului in subunitati de glucoza si reduc absorbtia carbohidratilor din organism.

Amla. Cori indian sau Emblica Officinalis, proprietatea activa in Amla este Tannoid, care ajuta la reabilitarea functiei fiziologice a celulelor pancreatice.


CuraLin: Analiza eficientei.

Urmatoarea analiza a eficientei CuraLin prezinta rezultatele inregistrate la doua grupuri de ~ 50 de pacienti

 • Grupul 1

Varsta medie: 61 ani

Barbati 66% - Femei 34%

Durata medie de utilizare: 3,1 ani

Masurare: Hba1c

 • Grupul 2

Varsta medie: 63 ani

Barbati 54% - Femei 46%

Durata medie de utilizare: 9,2 luni

Masurare: Glicemie (mg/dL)

Rezultate grupul 1: efect cu actiune rapida, cu un raport inegalabil eficacitate / siguranta: reducerea controlata a glicemiei in functie de nevoile specifice ale pacientului

 • Pacienti 6 – 7,9 mmol / l

  - Reducerea dupa 3 luni [%] - 8.5%

  - Reducerea dupa 3.1 ani [%] - 10.7%

  • Pacienti 8+ mmol / l

               - Reducerea dupa 3 luni [%] - 18.6%

                - Reducerea dupa 3.1 ani [%] - 24.4%

   Rezultate grupul 2: pct de plecare nivelul glicemiei era 231.3 mg/dl - dupa 9 luni de administrare s-a ajuns la 96.1 mg/dl nivelul glicemiei.

   Atentionari: Nu este recomandat pentru varste pana in 18 ani si pentru femei insarcinate


   CuraLin 90 capsule - producator CuraLife se recomanda pentru Diabet si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

   Compozitie / Prospect

   Per 6 capsule (portia zilnica): Karela (Momordica charantia/Castravete-amar) fruct - 900 mg;
   Jambubeej (Eugenia jambolana) seminte - 300 mg; Methi (Trigonella foenum-graecum/ Schinduf) seminte - 300 mg; Amla (Embilica officinalis) fruct pericarp - 300 mg; Kutaki (Picrorhiza kurroa) radacina - 300 mg; Haldi (Curcuma longa/ Turmeric) rizom - 300 mg; Kariyatu (Swertia chirata) frunze - 240 mg; Gudmaar (Gymnema sylvestre) frunze - 240 mg; Kurundu (Cinnamomum zeylanicum/ Scortisoara) coaja- 120 mg; Stearat de magneziu (agent antiaglomerant); Capsula gelatina.

   Administrare

   1-2 capsule dupa fiecare masa, mic dejun, pranz si cina (inainte de a merge la somn). 1 capsula dupa fiecare masa este recomandata persoanelor cu un nivel mediu zilnic de zahar sub 8,0 mmol / L (144 mg / dl) si 2 capsule dupa fiecare masa pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic de zahar peste 8,0 mmol / L (144+ mg / dl). Va recomandam sa va monitorizati zilnic nivelul glicemiei atunci cand utilizati CuraLin, astfel incat sa puteti urmari progresul dvs.

   Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
   Despre CuraLife: CuraLife, producator remediu natural pentru reglarea glicemiei CuraLin cutie cu 180 capsule. Produs dovedit clinic. 100% natural. Dezvoltat in Israel.
   Cosul este gol
   Nu ai produse favorite
   social