Fares Glicostat Forte 60 capsule

Glicostat Forte 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 13954
41,87 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Glicostat Forte 60 capsule de la Fares

Glicostat Forte, Fares, 60 capsule

 

Glicostat Forte - formula complexa din 8 plante medicinale folosite traditional pentru reducerea glicemiei (diabet).

Beneficii:

  • recomandat persoanelor cu diabet zaharat tip II si prediabet
  • eficienta dovedita ca unic tratament pentru reducerea glicemiei
  • plante medicinale de calitate superioara ce asigura efect cu 2 cps pe zi
  • sigur pentru administrarea pe termen lung.

Glicostat Forte actioneaza prin:

  • reducerea glicemiei
  • stimularea productiei de insulina
  • reducerea rezistentei  la insulina (scade hemoglobina glicata)
  • inhibarea enzimelor care transforma alte zaharuri in glucoza
  • scaderea absorbtiei glucidelor introduse prin alimentatie
  • prevenirea complicatiilor vasculare si neurologice ale diabetului  datorita efectelor antioxidante, hipocolesterolemiante si hipolipemiante.

Eficient ca unic tratament. Repectand modul de administrare recomandat dupa 8 saptamani de tratament s-a obtinut:

  • scaderea valorilor hemoglobinei glicate la 85% dintre pacienti, din care la 70% valorile s-au normalizat
  • scaderea valorilor glicemiei bazale la 65% dintre pacienti

Produsul a condus la disparitia simptomatologiei aferente diabetului zaharat tip II (poliurie, polidipsie, polifagie) la toti pacientii care prezentau initial aceste simptome. Evaluarea eficientei produsului s-a realizat in colaborare cu medici specialisti diabet si boli de nutritie.

Produs natural 100%, fara excipienti, ce asigura o biodisponibilitate optima.

Strugurii au fost folositi timp de mii de ani datorita beneficiilor lor nutritionale si pentru sanatate. Semintele strugurilor contin polifenoli, cel mai cunoscut fiind resveratrolul.

Afinele au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri in principal in domeniul alimentar dar, datorita continutului in taninuri, in special, au fost mult apreciate ca remediu inclusiv in medicina romaneasca stiintifica si populara. Fructele de afin au o insemnata valoare nutritiva si fiziologica, conferita si de alti compusi pe care ii contin precum polifenolii, flavonoidele, vitamina C, si antocianinele care le dau culoarea albastra si care sustin sanatatea vasculara si oftalmica.

Dudul este mentionat in Biblie, deja cunoscut de Teofrast si Plinius; Horatiu, Virgil si Columella il mentioneaza si ei. Arborele a fost considerat un simbol al prudentei de catre greci, deoarece nu indrazneste sa infrunzeasca pana la sfarsitul primaverii, cand nu mai exista niciun risc de inghet nocturn. In India, frunzele de dud erau utilizate pentru purificarea sangelui, iar de la inceputul secolului trecut au fost recomandate in Europa pentru echilibrarea glicemiei

Schinduful este o planta originara din vestul Asiei, naturalizata in Africa, Europa de Sud si India. A fost una dintre cele mai vechi plante medicinale si de cult din Egipt, calitatile sale fiind deja mentionate in retetele papirusului Eber, dar, semintele au fost, de asemenea, foarte apreciate si de catre chinezi, arabi, greci si romani. Grecii erau foarte familiarizati cu schinduful, acesta fiind unul dintre remediile importante folosite de ei. In India este mult folosit in arta culinara, dar si in medicina traditionala. Studii recente au sugerat potentialul sau in mentinerea glicemiei normale.

Planta care sta la originea fasolei cultivata astazi a ajuns probabil in Europa doar dupa descoperirea Americii, prin secolul XVI. Utilizarea pastailor in medicina apare in majoritatea cartilor medicale din secolele XVI-XVII, de exemplu in Prusia prin 1680 apare ca emolienta.

Mentionat in Biblie, maslinul a fost cultivat inca din primele perioade ale istoriei. A fost adus pentru prima data in Italia, dupa unii, in 571 i.Hr., iar pe vremea lui Plinius fusese transportat peste Alpi in Galia si Spania. A fost marcant prezent in toate religiile (crestinism, iudaism, islamism) simbolizand pacea, longevitatea, intinerirea, autoritatea. Frunzele sale au fost folosite pe scara larga in medicina populara din regiunile din jurul Marii Mediterane. Preparatul vegetal Oleae folium a fost oficial in The British Pharmaceutical Codex, 1911. Astazi stim ca, pe langa multe alte calitati, contribuie la mentinerea unui nivel sanatos de glucide din sange.

Vascul a jucat un rol major in mitologia popoarelor germanice. Este cunoscuta povestea lui Pliniu, conform careia pentru druizi era unul dintre cele mai sacre lucruri. Ei considerau ca vascul trebuie cules cu respect si taiat cu un cutit de aur. Utilizarea sa medicinala merge in urma, in perioada precrestina a lui Hippocrate. Pliniu considera ca aici isi au si radacinile utilizarilor sale din Evul Mediu. A fost laudat de multi alti medici din secolele al XVIII-lea si al XIX-lea ca un bun remediu.

Atentionari: nu se recomanda copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 


Glicostat Forte 60 capsule - producator Fares se recomanda pentru Diabet si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro

 

 

 

Compozitie / Prospect

-samburi de struguri negri (Vitis viniferae semen) 67,34 mg;
-fructe de afin (Myrtilli fructus) 67,34 mg;
-frunze de afin (Myrtilli folium) 67,34 mg;
-frunze de dud (Mori folium) 33,67 mg;
-seminte de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen) 33,67 mg;
-teci de fasole (Phaseoli fructus sine semine) 33,67 mg;
-frunze de maslin (Olivae folium) 33,67 mg;
-vasc (Visci folium cum stipites) 33,3 mg.
Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Administrare

Adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, imediat dupa mesele principale.
Daca se doreste un efect mai puternic, sau nu se respecta un regim alimentar fara dulciuri se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.
Copii de peste 6 ani: cate 1 capsula de 2 ori pe zi.
Administrarea se face á la long.
Se recomanda respectarea dietei specifice si a tratamentului indicat de medic.
Cura se face sub supravegherea specialistului si cu controlul glicemiei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite