Gem de afine BIO fara zahar Bio Tradizioni

Gem de afine BIO fara zahar Bio Tradizioni

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16945

Pret vechi: 53,99 lei

47,51 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Zahar, indulcitori Dulciuri Bio Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Gem de afine BIO fara zahar Bio Tradizioni de la Bio Tradizioni

Gemul de afine bio fara zahar Bio Tradizioni este produs in mod exclusiv doar cu ingrediente de cea mai buna calitate, fiind vegan si fara gluten. Acest gem contine doar zaharurile naturale din fructe si datorita continutului scazut de calorii, este foarte indicat in curele de slabire sau dietele fara zahar.

Produsul are o culoarea tipica a fructului si are o consistenta gelifiata, astfel ca va fi foarte usor de uns pe paine. Totodata are o aroma delicata si un parfum placut de fructe proaspete.

Este ideal pentru a fi consumat alaturi de piscoturi, pandispan, cozonaci, inghetata, biscuiti sau paine.

Acest produs poate fi consumat si in combinatie cu paine si unt de arahide, oferind un gust unic.

Certificare ecologica producator IT-BIO-007. Produs in Italia. 

Gramaj: 320g

Compozitie: Afine* 55%, concentrat din suc de mere*, piure de mere*, agent gelifiant: pectina. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 604kj/143kcal, grasimi <0.5g din care acizi grasi saturati <0.1g, carbohidrati 33g din care zaharuri 27g, proteine 0.6g, sare 0.06g.

Beneficii: Acest gem contine doar zaharuri naturale din fructe si datorita continutului scazut de calorii este foarte indicat in curele de slabire sau dietele fara zahar.
Produsul are o culoarea tipica a fructului si are o consistenta gelifiata, astfel ca va fi foarte usor de intins pe paine. Totodata are o aroma delicata si un parfum placut de fructe proaspete.
Este un produs vegan si nu contine gluten.

Utilizare produs: Este ideal pentru a fi consumat alaturi de piscoturi, pandispan, cozonaci, inghetata, biscuiti sau paine. Acest produs poate fi consumat si in combinatie cu paine si unt de arahide, oferind un gust unic.

Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in cel mai scurt timp.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite