Bohlsener Muhle Mini biscuiti cu ciocolata si alune bio 125 gr

Mini biscuiti cu ciocolata si alune bio 125 gr
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Dulciuri Bio

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Mini biscuiti cu ciocolata si alune bio 125 gr de la Bohlsener Muhle

Mini biscuiti cu ciocolata si alune bio, Bohlsener Mühle, 125 gr

Mini biscuiti cu ciocolata si alune bio - secretul nostru: mini biscuitii cu ciocolata si alune sunt o patiserie traditionala. Faina de grau de calitate integrala din propria moara, ciocolata neagra si alunele de padure selectate fac din acest biscuit delicios crocant un deliciu special. 
 
Valori nutritive:
  • kj: 2178, kcal: 522, grasimi: 29,1g, acizi grasi saturati: 12,4g, glucide: 56,6g, zaharuri: 33,9g, fibre: 4,4g, proteine: 6,1g, sare: 0,25, g* - doza zilnica recomandata.
Alergeni: grau, soia, lapte, alune.
 
Alergeni urme: nuci, migdale, susan, ou, telina.

Mini biscuiti cu ciocolata si alune bio 125 gr  - producator Bohlsener Muhle se regaseste in categoria Produse alimentare - Dulciuri Bio si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Faina de grau tip 1050 *, zahar de sfecla *, grasime de palmier necuratata *, ciocolata neagra * (15%) (masa de cacao *, zahar brut de trestie *, unt de cacao *, emulsificator: lecitina SOIA *), lapte complet din ciocolata * (9%) (zahar brut din trestie de zahar *, pulbere din unt de cacao, *, masa de cacao *), alune de padure * prajite, tocat (6%), cacao puternic uleiata * (2%), agenti de crestere (bicarbonat de amoniu, carbonat de sodiu hidrogen), sare de mare.
*provin din agricultura ecologica.

  • General
    • Dulciuri Bio
      Ciocolata
      Biscuiti

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bohlsener Muhle: Bohlsener Mühle are mai mult de 700 de ani de tradiție ca moară și pentru mai bine de 30 de ani sa specializat în prelucrarea boabelor organice. Toate ingredientele folosite sunt din culturi certificate ecologic. Brutăria produce o mare varietate de produse proaspete coapte: pâine, chifle, prăjituri apetisante, produse de patiserie și gustări delicioase. Produsele de înaltă calitate sunt obținute prin metode ecologice, realizate prin procese sigure, prietenoase cu mediul.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite