Hanf & Natur Biscuti cu ciocolata si seminte de canepa BIO Hanf Natur 100 gr

Biscuti cu ciocolata si seminte de canepa BIO Hanf Natur 100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 17681
33,74 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Biscuti cu ciocolata si seminte de canepa BIO Hanf Natur 100 gr de la Hanf & Natur

Biscutii bio cu ciocolata si seminte de canepa Hanf Natur sunt crocanti si rafinati.

Contin seminte de canepa ecologice decojite si faina din seminte de canepa bio.

Este un produs delicios de patiserie, impresioneaza prin chipsurile de ciocolata care se topesc incet in gura si gustul tipic de canepa cu aroma de nuci.

Este o placere sa servesti acesti biscuiti alaturi de o cafea sau un ceai de buna calitate dar si ca o gustare intre mese. Certificare ecologica producator DE-OKO-013. Produs in Germania. 

Gramaj: 100g

Compozitie: Faina de grau*, grasime de palmier nehidrogenata*, zahar brut din trestie*, faina de canepa*, seminte de canepa decojite*, picaturi de ciocolata*(masa de cacao*, zahar brut din trestie*, zahar din trestie*, unt de cacao*, vanilie bourbon), cacao*, sare de mare, praf de copt tartar. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Contine gluten. Este posibila contaminarea incrucisata cu oua, soia, lapte, nuci si lupin.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2083kj/499kcal, grasimi 27.3g din care acizi grasi saturati 11.2g, carbohidrati 51.4g din care zaharuri 23.6g, proteine 8.6g, sare 0.9g.

Beneficii: Este un produs delicios de patiserie care impresioneaza prin chipsurile de ciocolata care se topesc incet in gura si prin gustul tipic de canepa cu aroma de nuca.

Utilizare produs: Sunt ideali alaturi de un ceaiurile din colectia Hanf & Natur, alaturi de o cafea de calitate bio sau pur si simplu ca si o gustare intre mese.

Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere, se pastreaza intr-un loc rece si intunecat.

Biscuti cu ciocolata si seminte de canepa BIO Hanf Natur 100 gr , se regaseste in categoria Gustari si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite