Osimagnesium Fulgi de baie Muscle Relax cu magneziu si eucalipt 250 gr

Fulgi de baie Muscle Relax cu magneziu si eucalipt 250 gr

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 10948
25,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fulgi de baie Muscle Relax cu magneziu si eucalipt 250 gr de la Osimagnesium

Fulgi de baie (sare de baie) Muscle Relax cu magneziu si eucalipt, Osimagnesium, 250 gr

Fulgi de baie Muscle Relax cu magneziu si eucalipt - osimagnesium este cel mai pur magneziu, extras din zacamintele preistorice din marea Zechstein, veche de peste 250 de milioane de ani.

Dizolvati in apa calda, fulgii de magneziu Osimagensium se comporta ca o sare de baie medicinala, care te va scapa de crampele sau durerile musculare, durerile articulare ori febra musculara. Fulgii de baie cu magneziu Muscle Relax (relaxare musculara) sunt imbogatiti cu eucalipt si ajuta la relaxarea musculaturii dupa efort intens. Fulgii de baie cu magneziu asigura nivelul necesar de magneziu in corp, avand ca efect si o stare de bine.

Dozare: adaugati toata cantitatea din pachet in apa calda din cada si relaxati-va pt 20 de minute sau mai mult pentru a obtine o relaxare totala si refacere a intregului corp.

Beneficiile magneziului:

  • protector al celulelor
  • asigura o buna functionare a musculaturii
  • efect calmant in caz de stres
  • energizant
  • ajuta la buna functionare a sistemului imunitar
  • asigura un somn linistit.

Fulgi de baie Muscle Relax cu magneziu si eucalipt 250 gr - producator Osimagnesium se recomanda pentru Efort fizic sustinut si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil.

Administrare

Se recomanda aprox. 2-3 bai cu magneziu pe saptamana.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Osimagnesium: Osimagnesium Oil este un mineral unic, extras de la o adancime de 1500-2000 de metri din marea Zechstein. Marea Zechstein este o mare preistorica ascunsa la mii de metri sub scoarta terestra. O zona care a fost protejata de poluare sau orice alte interventii moderne, care face ca sursa principala din magenziul Osimagnesium sa fie 100% pura si de o calitate exceptionala, care este extrasa in varianta originala de stare energetica. Magneziul este unul din cele mai importante minerale pentru organism, iar in varianta transdermala, adusa de Osimagnesium are cea mai mare putere de absorbtie in organism si cea mai rapida, deoarece se absoarbe prin piele, cel mai mare organ al corpului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite