Dvr Pharm Ashwagandha extract 60 capsule

Ashwagandha extract 60 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13861
30,21 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ashwagandha extract 60 capsule de la Dvr Pharm

Ashwagandha extract, Dvr Pharm, 60 capsule

Ashwagandha extract - tradusa din latina, denumirea stiintifica de Wihania somnifera inseamna: “cea care induce somnul”. Aceasta, in timp ce denumirea de Ashwagandha provine din sanskrita, insemnand ”cea care induce puterea unui cal”.

Tradusa din latina, denumirea stiintifica de Wihania somnifera inseamna: “cea care induce somnul”. Aceasta, in timp ce denumirea de Ashwagandha provine din sanskrita, insemnand ”cea care induce puterea unui cal”. Poate fi in acelasi timp o planta energizanta, dar si calmanta, somnifera chiar? Da, aceasta planta fiind cunoscuta ca adaptogena. Adaptogenele sunt substante ce ajuta organismul si psihicul sa se adapteze (de unde numele „adapto”) la tot ceea ce inseamna sursa de stres. Or stresul zilelor noastre are surse foarte variate, de la stres chimic (produs de poluare), pana la cel electromagnetic, acustic sau mediatic. Iar studiile clinice arata o amplitudine a efectelor fiziologice a Ashwagandha cu totul neobisnuita. Este deopotriva activa in reglarea proceselor imunitare1, dar si in reglajul endocrin2. Are o actiune asupra dinamicii sexuale, dar si asupra proceselor degenerative de la nivelul creierului si a sistemului nervos in general3.

Componentele naturale din produsul Ashwagandha Extract au urmatoarele actiuni fiziologice:

  • mentin capacitatile mentale si fizice in caz de epuizare, oboseala si pierderea capacitatii de concentrare;
  • sustin instalarea somnului;
  • sustin sistemul imunitar;
  • contribuie la circulatia normala a sangelui, care este asociata cu performanta si reactivitatea creierului.

Precautii si contraindicatii: nu se cunosc.

Referinte stiintifice:

1 “Studii asupra activitatii imuno-modulatoare a extractelor de Withania somnifera (Ashwagandha) in inflamatii imune experimentale.”; Agarwal R. et al.; Journal of Ethnopharmacology, 1999

2 ”Eficacitatea si siguranta extractului de Ashwagandha la pacientii subclinici cu hipotiroidie. Un studiu dublu orb, randomizat, controlat cu placebo”; A.K. Sharma et al.; J Altern Complement Med. 2018

3 ”Efectul Ashwagandha (radacina de Withania somnifera) asupra bolilor neuro-degenerative”; T. Kuboyama et al.; Biol Pharm Bull. 2014.


Ashwagandha extract 60 capsule - producator Dvr Pharm se recomanda pentru Insomnie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ashwagandha (Withania somnifera), radacina, extract hidrometanolic 5:1 (dextrina) cu 1,5% witanaloide, uscat: 229,5mg; Ashwagandha (Withania somnifera), radacina, pulbere: 220,5 mg; Capsula vegetala.

Administrare

Cate o capsula, de 2 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social