Mayam Extract de Cafea CO2 Bio 5 ml

Extract de Cafea CO2 Bio 5 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 9428
14,23 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract de Cafea CO2 Bio 5 ml de la Mayam

Extract de Cafea CO2 Bio, Mayam, 5 ml

Extract de Cafea CO2 Bio - apreciat pentru aroma sa bogata si pentru proprietatile stimulante, extractul de cafea arabica este o esenta concentrata ce se poate folosi in cosmetice, sapunuri, lumanari si la realizarea parfumurilor.

Metoda de obtinere: prin extractie CO2.

Despre extractia CO2: este o metoda ecologica nepoluanta, curata, de inalta tehnologie, agreata de organismele de certificare bio, ce permite obtinerea unui randament superior presarii la rece. Metoda garanteaza puritatea maxima a extractului, nealterarea si nedeteriorarea compusilor materiei prime. Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic si este disponibil nelimitat.

Pe parcursul extractiei CO2 substantele sensibile la temperaturi mai ridicate raman intacte, iar compusii cu potential oxidativ nu sunt afectati datorita excluderii oxigenului. Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obtinute prin extractie CO2 in comparatie cu cele obtinute prin presare, macerare sau chiar distilare.

Proprietati organoleptice: lichid uleios fluid, usor tulbure, culoare maro, miros specific.

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.

Aplicatii, mod de utilizare:

  • ca ingredient pentru prepararea produselor cosmetice, dozaj indicativ 0,1% - 2%
  • in emulsii se adauga la faza finala, la rece
  • solubil in uleiuri, partial solubil in alcool, miscibil in emulsii, insolubil in apa
  • aplicatii: uleiuri de masaj, creme si uleiuri anticelulitice, seruri, balsam de buze, ruj, creme, emulsii, unt de corp, gomaj, tratamente spa, sapunuri, lumanari parfumate, parfumuri in baza uleioasa.

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se ingera; uz cosmetic.


Extract de Cafea CO2 Bio 5 ml - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Active cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Coffea Arabica Seed Extract*.* ingrediente organice. 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social