Medica Fertility Male 3xBiotics 40cps

Fertility Male 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20574
45,73 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fertility Male 3xBiotics 40cps de la Medica

Fertility Male 3xBiotics 40cps

20%25 dintre cazuri de infertilitate, sunt legate atât de femei, cât și de bărbați, 30%25 implică probleme doar din partea bărbaților, în timp ce 15%25 din cazurile de infertilitate rămân inexplicabile. Fertility Male asigură buna funcționare a sistemului sexual masculin, funcția erectilă și capacitatea sexuală, concentrația normală de testosteron din sânge, susține performanță fizică și mentală.

Compoziția produsului Fertility male 3xBiotics cuprinde: Maca îmbunătățește parametrii spermei prin creșterea volumului seminal, numărul și motilitatea spermatozoizilor. Tribulus Terrestris este un energizant pentru fertilitatea masculină și vitalitatea sexuală, având rol în creșterea producției de testosteron. Damiana este folosită pentru a trata ejacularea precoce și pentru a vindeca azoospermia (absența spermatozoizilor).

Apilarnil și polenul fermentat ( Amrita ® ) măresc numărul și motilitatea spermatozoizilor prin furnizarea de aminoacizi, fiind demonstrat că sunt eficienți în îmbunătățirea structurii și funcției spermei. Mai mult, apilarnilul este un agent anabolic natural la bărbați. Totodată, datorită concentrației ridicate de antioxidanți din Amrita reduc stresul oxidativ, una dintre principalele cauze ale infertilității masculine. Coenzima Q 10  crește potențialul de fertilitate și rezultatele reproductive ale bărbaților cu infertilitate idiopatică, îmbunătățind numărul și motilitatea spermatozoizelor. Zincul este un mineral cu proprietăți antioxidante care are un rol critic în dezvoltarea, protejeara, creșterea calității și cantității spermei. Fertility male 3xBiotics - Ingrediente/capsula: atomizat din larve de trantor – 200 mg, polen poliflor fermentat – 100 mg, pulbere din radacina de Maca ( Lepidium peruvianum ) – 100 mg*, pulbere din radacina de Coltii-babei ( Tribulus terrestris ) – 100 mg*, pulbere din parti aeriene de Damiana ( Turnera diffusa ) – 100 mg*; *plantele au fost fermentate in culturi simbiotice de drojdii si bacterii si uscate pe pat de maltodextrina.

Mod de utilizare: cate 1 cps de Fertility Male de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata (destinat adultilor de sex masculin). Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului ! 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite