Canah Breakfast Detox 300 gr

Breakfast Detox 300 gr

Disponibil la comanda online

SKU 7447
21,37 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Breakfast Detox 300 gr de la Canah

Breakfast Detox, Canah, 300 gr

Breakfast Detox - special conceput pentru a oferi un aport de fibre vegetale, Breakfast Detox Hemp Essentials este unul din produsele pe care le poţi consuma în curele de detoxifiere sau în programele de slăbire, acesta având un conţinut de peste 60% fibre, în principal insolubile.

Beneficii:

  • conţine 60% fibre, în principal insolubile.
  • bogat în proteină completă (21%), ce curpinde toţi cei 8 aminoacizi esenţiali.
  • bogat în acizi graşi Omega 3. Acizii graşi Alfa-Linoleic (AAL) şi Linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.
  • efectul benefic este obţinut la un consum zilnic de 2g de AAL şi 10g de AL.
  • conţine vitamine şi minerale (potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi mangan).

100% fara alergeni, 100% fara conservanti, fara gluten, fara-zahar-adaugat, kosher, vegan.   

Descriere:

Breakfast Detox Hemp Essentials furnizează un conţinut ridicat de fibre, de 61 g/100g, atât solubile cât şi insolubile, contribuind la accelerarea tranzitului intestinal, fiind utile în curăţarea colonului şi în probleme de constipaţie. Obţinem fibrele de cânepă prin presarea la rece a seminţelor de cânepă, urmată de măcinare şi cernere. Breakfast Detox Hemp Essentials este un produs al Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. La împachetarea produsului este folosit un ambalaj cu certificare „food grade”, adică este destinat ambalării produselor alimentare.


Breakfast Detox 300 gr - producator Canah se recomanda pentru Detoxifiere si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Produsul Breakfast Detox se foloseşte în curele de detoxifiere, pe perioade recomandate de 7-14 zile. În cazul persoanelor cu afecţiuni intestinale de tip inflamator, recomandăm a fi consultat medicul înainte de începerea curei.
Pentru completarea necesarului zilnic de fibre recomandăm 1 linguriţă (5g) pe zi, amestecat cu apă călduţă, înainte de micul dejun. În dietele de detoxifiere sau de slăbire, se recomandă 2 linguriţe (10g) înainte de micul dejun şi după masă de prânz.
Este important de menţionat că alimentaţia trebuie să fie în acord cu regimul de viaţă (activ, activ moderat, sedentar) şi cu starea de sănătate. În funcţie de acestea, fiecare îşi stabileşte necesarul de calorii, de proteine, de fibre etc. Astfel, consumul de Breakfast Detox Hemp Essentials trebuie să ţină seama de consumul total zilnic de fibre (solubile şi insolubile în apă) şi adaptat particularităţilor organismului fiecăruia.
Recomandăm a se avea în vedere consumul de referinţă zilnic pentru fibre (de orice tip) stabilit la 25g pe zi, pentru o persoană adultă.
Produsul Breakfast Detox se poate consuma în combinaţie cu miere, iaurturi, sucuri de fructe sau cu apă. De asemenea se poate folosi şi în prepararea reţetelor de produse de panificaţie sau la deserturi.
Produsul trebuie păstrat în loc uscat, ferit de razele soarelui. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”. După desigilare, recomandăm a se păstra la frigider.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Canah: CANAH este din 2007 o firma romaneasca ce proceseaza doar seminte de canepa. Concentrarea pe o singura materie prima le-a permis sa devina foarte specializati pe fiecare aspect al procesului de productie, de la selectia semintelor de canepa, depozitarea, procesarea si pana la ambalarea lor. Gama de produse Canah contine produse naturale din canepa sau produse bio din canepa.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social