Hypericum Set Colagen Peptide cu Acid Hialuronic (6 fiole x10ml)

Set Colagen Peptide cu Acid Hialuronic (6 fiole x10ml)
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fiole

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Set Colagen Peptide cu Acid Hialuronic (6 fiole x10ml) de la Hypericum

Serul „Colagen Peptide cu Acid Hialuronic” de la Hypericum conține o formulă stabilă, deosebit de concentrată de Colagen hidrolizat și Acid hialuronic cu o biodisponibilitate foarte mare, ce acționează în profunzime pentru a asigura o hidratare optimă, de lungă durată a pielii. Cele două ingrediente active acționează sinergic pentru a tonifia pielea și a-i conferi elasticitate, fermitate și o hidratare optimă, rezultatul fiind o piele sănătoasă și întinerită.

Acidul Hialuronic are un rol esențial în menținerea supleței, elasticității și fermității pielii.

Acest lucru se datorează acțiunii sale de refacere a țesuturilor epiteliale prin stimularea sintetizării colagenului, proprietăților antioxidante și a celor de hidratare a pielii. Practic, acest compus ajută la atenuarea ridurilor și în procesele de refacere a zonelor epiteliale ce prezintă leziuni sau cicatrici. Volumul de Acid hialuronic din epidermă scade odată cu înaintarea în vârstă făcând, astfel, necesară suplimentarea sa în vederea menținerii proceselor caracteristice unui ten tânăr.

Colagenul hidrolizat (peptidele din colagen) se obține prin tratarea enzimatică, în etape, a colagenului.

Acesta are o biodisponibilitate mult mai mare decât alte forme de colagen și este bogat în aminoacizi esențiali precum: glicina, arginina sau prolina. Colagenul hidrolizat crește biosinteza colagenului de tip I și III, a proteoglicanilor din ligamente (când este luat intern din alimente și/sau suplimente) și a elastinei din piele (luat intern din alimente sau suplimente și/sau aplicat extern din cosmetice). De aceea, Colagenul hidrolizat este util în menținerea sănătății pielii prin creșterea elasticității și combaterea efectelor expunerii la razele UV.

Recomandări:

  • Util în estomparea ridurilor și înlăturarea semnelor de îmbătrânire prematură a pielii;
  • Acest produs este recomandat în stimularea procesului natural de regenerare, propriu pielii;
  • Indicat pentru păstrarea unui nivel optim de hidratare al pielii;
  • Eficient în refacerea pielii afectate de soare, frig, cuperozice, inflamate sau iritate;
  • Recomandat persoanelor fumătoare, celor cu un ten sensibil, devitalizat, deshidratat, ce prezintă semne de pierdere a elasticității, dar și celor care doresc limitarea din timp a acestor fenomene.

Mod de utilizare – Ser Colagen Peptide cu Acid Hialuronic (6 fiole x10ml):

Se aplică pe față și gât, pe pielea în prealabil curățată, masând ușor până la absorbția totală.

Recomandăm adoptarea unui stil de viață echilibrat, efort fizic moderat și o hidratare corespunzătoare. Pentru sporirea efectelor pozitive, se recomandă asocierea, pe cale internă, a acestui produs cu suplimentul „Hyper Anti-aging” capsule și/sau extern cu „Crema cu Colagen și Acid Hyaluronic” de la Hypericum. Se poate folosi alternativ cu Serurile „Ten Luminos” și „Coenzima Q10” de la Hypericum.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite