Set Fiole Anti-Aging cu Vitamina C si Magneziu HYPERICUM 12 Bucati x 2ml

Set Fiole Anti-Aging cu Vitamina C si Magneziu HYPERICUM 12 Bucati x 2ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fiole

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Set Fiole Anti-Aging cu Vitamina C si Magneziu HYPERICUM 12 Bucati x 2ml de la Hypericum

Set Fiole Anti-Aging cu Vitamina C si Magneziu HYPERICUM 12 Bucati x 2ml

Set fiole Anti-Aging cu Vitamina C si Magneziu 12 buc – este o formulă curată, stabilă, ultraconcentrată, cu o biodisponibilitate foarte mare, ce acționează atât la suprafața epidermei, cât și în adâncimea ei, pentru a hidrata pielea și a-i conferi elasticitate și o protecție optimă împotriva acțiunii radicalilor liberi, rezultatul fiind o piele sănătoasă și reîntinerită. Datorită texturii sale ușoare, serul nu blochează porii și este absorbit rapid și în profunzime.

Set fiole Anti-Aging cu Vitamina C si Magneziu 12 buc – formulat pentru combaterea semnelor de îmbătrânire ale pielii, mineralizarea sa și pentru hidratarea optimă și de durată

Ingrediente:

apă distilată, Clorură de Magneziu Hexahidrată – 30%, Acid ascorbic – 15%, Glicerină vegetală – 7%, Boro-glicerină – 3%.

NU conține parfum, uleiuri minerale, silicon, alcool, coloranți sau parabeni! Mirosul produsului este cel specific ingredientelor. Produsul nu a fost testat pe animale.

Cosmeticele Hypericum: Formule originale și ingrediente naturale. Calitate garantată!

Cosmeticele create de către Laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse sigure, special alese și atent verificate. Astfel, putem garanta eficiența maximă și puritatea produsului, prin lipsa de metale grele, pesticide, îngrășăminte chimice sau alți contaminanți toxici carcinogeni. Mai mult, majoritatea formulelor noastre nu conțin parabeni, parfumuri sintetice sau coloranți artificiali. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractele concentrate din acestea, ceea ce asigură o cantitate mai mare de substanțe active benefice care se asimilează transcutanat (prin piele). Compușii activi din cosmeticele Hypericum au fost special selecționați pentru a avea un efect benefic și cât mai prietenos la nivelul pielii.

Caracteristici generale ale produsului:

Serul „Vitamina C cu Magneziu” este un produs cosmetic atent formulat pentru combaterea semnelor de îmbătrânire ale pielii, mineralizarea sa și pentru hidratarea optimă și de durată. Menținerea sănătății și aspectului pielii noastre devine cu atât mai dificilă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). În plus, expunerea necorespunzătoare la razele ultraviolete (de ex. vizite prea dese la solar, mersul la plajă în intervalul orar 11-16, aplicarea incorectă sau insuficientă a produselor de protecție solară ș.a.), în timp afectează structura pielii la suprafață dar și în profunzime, cauzând modificări ale elasticității, îmbătrânire prematură, pigmentare, arsuri și chiar creșterea riscului de apariție a cancerului de piele.

Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente, curele de slăbire drastice și repetate), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și un impact profund din punct de vedere al sănătății și aspectului pielii. Astfel, tenul nostru poate deveni îmbătrânit, deshidratat, lipsit de vitalitate, cu elasticitate și fermitate scăzute. În această situație, aplicarea de produse cosmetice ce conțin substanțe antioxidante (de ex. Vitamina C), hidratante (Glicerina vegetală), antiinflamatoare (Borul Glicerolat), vitaminizante și mineralizante (Clorura de Magneziu Hexahidrată) este o soluție eficientă și sigură de a limita stricăciunile produse de stresul oxidativ și de a reduce cât mai mult procesele inflamatorii de la nivelul epitelial, cu efecte de estompare a ridurilor și anti-îmbătrânire vizibile.

Serul „Vitamina C cu Magneziu” de la Hypericum este o formulă curată, stabilă, ultraconcentrată, cu o biodisponibilitate foarte mare, ce acționează atât la suprafața epidermei, cât și în adâncimea ei, pentru a hidrata pielea și a-i conferi elasticitate și o protecție optimă împotriva acțiunii radicalilor liberi, rezultatul fiind o piele sănătoasă și reîntinerită. Datorită texturii sale ușoare, serul nu blochează porii și este absorbit rapid și în profunzime. Pentru a crește stabilitatea, eficiența și concentrația produsului, am evitat folosirea uleiurilor sau a alcoolului etilic în formulă. În plus, am folosit cantități deosebit de mari de substanțe active, precum în cazul Acidului ascorbic (Vitamina C), unde am folosit o concentrație de 15%, valoare apropiată de pragul maxim recomandat (20%) pentru acest ingredient. Acest lucru face posibilă folosirea unei cantități mai mici de produs fără ca efectul să fie diminuat. De fapt, produsul este atât de eficient încât este suficient să aplicați doar 3-4 picături de ser seara și dimineața, înainte de aplicarea celorlalte produse de îngrijire a feței, pentru ca să beneficiați deja de un ten hidratat și revitalizat.

În plus, formula atent concepută a serului are un pH neutru (6,5) și NU conține substanțe chimice precum: uleiuri minerale, coloranți artificiali, parfum, silicon, alcool sau parabeni, fiind recomandată pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel gras pe care nu-l încarcă, și fiind ideală pentru tenurile devitalizate sau pentru cele care prezintă riduri.

În concluzie, folosit cu regularitate, Serul „Vitamina C cu Magneziu” de la Hypericum protejează tenul de agresiuni prin acțiunea sa antioxidantă și hidratantă, sporește fermitatea și elasticitatea și minimizează riscul apariției ridurilor, petelor pigmentare și a cicatricilor.

În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale ingredientelor active din Serul „Vitamina C cu Magneziu”:

Magneziul este un cofactor în peste 300 de reacții enzimatice din organism, contribuind la producerea energiei, metabolismul glucozei, biosinteza proteinelor, metabolismul lipidelor și al acizilor nucleici, neurotransmisie și vasodilatație. Acesta favorizează absorbția corectă a calciului în organism, împiedicând depozitarea acestuia din urmă în țesuturile moi, rinichi sau la nivelul bilei. De asemenea, acest element este esențial și pentru buna funcționare a sistemului nervos și a mușchilor. Corpul uman conține cca 25 g din acest macromineral, 53% fiind regăsit în interiorul celulelor osoase, 27% în cele musculare, 19% în țesuturile moi și numai 1% în sânge. La nivelul pielii, magneziul are un efect mineralizant ce poate combate semnele de oboseală, sporește imunitatea locală și are proprietăți antihistaminice (atenuează reacțiile alergice). Absorbit în profunzime, magneziul poate avea efecte benefice asupra musculaturii netede pe care o relaxează, a terminațiilor nervoase și a capilarelor sangvine. Mai mult, acest mineral este esențial pentru sinteza glutationului, considerat cel mai important antioxidant al organismului uman.

Clorura de Magneziu Hexahidrată (Cl2H12MgO6; MgCl2.6H2O) este una dintre cele mai biodisponibile surse de magneziu pentru pielea umană. Aceasta este ușor de absorbit în straturile profunde ale dermei unde reface eficient rezervele de magneziu ale pielii. Ca fapt divers, clorura de magneziu este principalul compus al sării Nigari, al uleiului de magneziu și al apei din Marea Moartă, astfel toate aceste produse și derivatele lor își datorează efectele sanogene deosebite acestui complex al magneziului. Poate și mai important de menționat este faptul că magneziul sinergizează cu vitamina C, crescând absorbția celulară a acesteia din urmă. Studii științifice recente au demonstrat că suplimentarea cu ioni de magneziu, în special în forma de Clorură de magneziu hexahidrată, a crescut semnificativ rata de activare a transportorului vitaminei C (SVCT-2). Acest lucru a amplificat atât acțiunea antioxidantă a vitaminei C, cât și pe cea anticancerigenă (in vitro și in vivo), fiind un exemplu clar al efectului sinergic dintre cei doi compuși activi. Acesta este și motivul alegerii lor drept ingredientele principale ale serului „Vitamina C cu Magneziu”.

Pe lângă administrarea internă a magneziului, sub formă de suplimente, aplicarea sa transdermică este tot mai studiată și susținută de studii științifice ca o alternativă viabilă de asigurare a necesarului zilnic din acest mineral. Mai mult, aplicarea transdermică de magneziu este recomandată în prezent ca fiind varianta cea mai eficientă de refacere a necesarului de magneziu la nivelul pielii. Prin acest procedeu, magneziul trece direct din piele în țesuturi, de unde este transportat rapid la celulele din întregul corp. Mai exact, acesta intră în sistemul limfatic de sub dermă, apoi trece în sistemul circulator, ocolind tractul gastrointestinal și astfel evitând pierderile ce se produc prin digestie. Astfel, aplicarea transdermică este considerată mai eficientă decât administrarea orală, pe de-o parte datorită absorbției de aproape 100% și, pe de cealaltă parte, datorită efectelor secundare mai reduse.

Vitamina C (Acidul ascorbic, Dehidroascorbat) este un micronutrient esențial vieții. Aceasta este necesară pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinți, gingii sau cartilagii. De asemenea, ea stimulează absorbția fierului și, sinergizează cu vitaminele A și E și cu magneziul pentru a avea o acțiune puternic antioxidantă, luptând împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Similar altor vitamine, ea este implicată în metabolismul energetic celular, conferind pielii obosite și devitalizate un plus de energie. În plus, acidul ascorbic joacă și rolul de agent anti-pigmentar. Acesta interacționează cu ionii de cupru ai enzimei tirozinază, inhibând acțiunea acesteia și diminuând, în acest fel, producția de melanină a pielii.

Din nefericire, vitamina C este eliminată foarte ușor din organismul uman, iar acesta nu este capabil să își sintetizeze singur cantitățile necesare ale acestui nutrient. Expunerea la diverși factori de stres, cum ar fi poluarea, fumatul sau stilul de viață dezechilibrat, precum și tratamentul cu diferite medicamente (de ex., aspirină, anticoncepționale) măresc viteza de eliminare a acestui nutrient sau reduc absorbția sa din sursele alimentare. În plus, vitamina C se distruge ușor prin oxidare și tratare termică (de ex. gătire), fapt ce duce la scăderea aportului său din alimentele ce nu sunt consumate proaspete, în stare crudă. Astfel, cel mai adesea, în dieta modernă bazată pe alimente înalt-procesate, organismul nostru poate să nu beneficieze de un aport corespunzător de vitamina C, fapt ce se reflectă și în suplețea și vitalitatea tenului nostru.

Cu toate acestea, o piele sănătoasă normală conține concentrații mari de acid ascorbic, cu niveluri mult peste concentrațiile plasmatice, fapt ce sugerează o acumulare activă a acestui compus la nivel cutanat și un motiv suplimentar pentru aplicarea topică a produselor ce conțin vitamina C. Se pare că cea mai mare parte a acidului ascorbic din piele este localizată în compartimentele intracelulare, derma având între 3 și 13 mg/100g, iar epiderma între 6 și 64 mg/100g. De asemenea, studii recente au observat faptul că celulele pot acumula vitamina C sub formă de acid dehidroascorbic (DHA), cu ajutorul transportorilor membranari de glucoză (GLUT). Astfel, acidul ascorbic este oxidat biochimic la nivel intracelular, transformându-se în DHA. Tot recent, s-a constatat că DHA are o serie de funcții fiziologice foarte importante în celula umană, fiind inhibitor al hexokinazelor proteolitice, activând canalul de transport al vitaminei C (SVCT-2) și participând la fosforilarea proteinelor. De asemenea, DHA se conjugă cu glutationul (GSH), formând un complex GSH-DHA cu activitate antioxidantă deosebit de puternică. Cea mai studiată și interesantă funcție a DHA este, totuși, efectul său antitumoral, DHA devenind, la ora actuală, o moleculă promițătoare pentru tratamentul cancerului de piele.

Boro-glicerina este un compus cu proprietăți antiinflamatorii și antiseptice recunoscute. Acesta este rezultatul combinării acidului ortoboric cu glicerolul (glicerina), creând un complex sigur pentru piele, cu o biodisponibilitate sporită. Boro-glicerina este o alternativă mai sigură față de conservanții clasici, fiind atât de bine tolerată, încât este folosită cu succes în produsele cosmetico-medicale pentru tratarea infecțiilor oftalmice sau dentare. De asemenea, aceasta are și o istorie de folosință în domeniul alimentației umane, fiind un bun conservant alimentar. Astfel, în produsul de față, rolul principal al acestui ingredient este acela de a menține stabilitatea formulei, de a limita dezvoltarea microorganismelor, de a calma pielea iritată și de a reduce roșeața (de ex., ten cuperozic). În plus, fiind o sursă de bor, amintim că acest mineral contribuie în procesele energetice și la activarea sintezei de estrogen și de vitamina D. În prezent, din cunoștințele noastre, pe piața din România, Laboratoarele Hypericum dețin exclusivitatea pentru acest procedeu inovator de conservare a produselor cosmetice.

Glicerina vegetală (glicerol vegetal) este un lichid incolor, inodor, cu gust dulce și o viscozitate medie. Aceasta este total netoxică și se folosește atât în industria alimentară cât și în cea farmaceutică sau cosmetică. Aceasta este un component de bază al grăsimilor vegetale. Glicerina este prezentă și în corpul uman, fiind un precursor al lipidelor sintetizate în ficat și țesutul adipos. Similar cu Acidul hialuronic, aceasta are un rol hidratant, fiind un compus cu proprietăți higroscopice (absoarbe și reține vaporii de apă din atmosferă) deseori folosit în produsele de îngrijire personale destinate pielii sensibile, ușor iritabile. Aceasta previne deshidratarea pielii și o protejează prin acțiunea sa bacteriostatică. De asemenea, glicerolul are și proprietăți crioprotectoare (protecție împotriva frigului).

Recomandări:

  • Util în estomparea ridurilor și înlăturarea semnelor de îmbătrânire prematură a pielii;
  • Acest produs este recomandat în stimularea procesului natural de regenerare, propriu pielii;
  • Indicat pentru limitarea stresului oxidativ de la nivelul pielii;
  • Eficient în refacerea pielii iritate sau cu pete ușoare de pigmentație;
  • Indicat pentru păstrarea unui nivel optim de hidratare al pielii;
  • Eficient în refacerea pielii afectate de soare, frig, cuperozice sau inflamate;
  • Recomandat persoanelor fumătoare, celor cu un ten sensibil, devitalizat, deshidratat, ce prezintă semne de pierdere a elasticității și riduri, dar și celor care doresc limitarea din timp a acestor fenomene.

Mod de utilizare:

Se aplică 3-4 picături pe față și gât, dimineața și seara înainte de culcare, pe pielea în prealabil curățată, masând ușor până la absorbția totală.

Recomandăm renunțarea la fumat, evitarea abuzului de alcool și substanțe cu efect stimulator, expunerea corectă la razele solare și adoptarea unui stil de viață echilibrat, cu efort fizic moderat, o alimentație bogată în fructe și legume proaspete și o hidratare corespunzătoare.

Volum net:

℮ 24 ml

Mod de prezentare:

12 fiole × 2 ml

pH 6,5

Contraindicații:

Nu se utilizează pe pielea sensibilă sau iritată sau de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

  • Numai pentru uz extern;
  • Evitați contactul cu ochii și mucoasele;
  • A se clăti imediat cu apă călduță, în cazul în care produsul vine în contact cu ochii.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare:

bine închis, ferit de lumină (deoarece substanțele active conținute sunt sensibile la acțiunea radiațiilor solare) și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite