Set fiole Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic, Hypericum, 12 buc/ 2 ml

Set fiole Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic, Hypericum, 12 buc/ 2 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fiole

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Set fiole Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic, Hypericum, 12 buc/ 2 ml de la Hypericum

Ingrediente: Aqua, Boro Glicerină – 3%, Phenoxyethanol, Coenzima Q10 (Ubiquinonă) – 2%, Acid Hialuronic – 0,5%, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

NU conține parfum, uleiuri minerale, silicon, alcool, coloranți sau parabeni! Mirosul produsului este cel specific ingredientelor. Produsul nu a fost testat pe animale.

Cosmeticele Hypericum: Formule originale și ingrediente naturale. Calitate garantată!

Cosmeticele create de către Laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse sigure, special alese și atent verificate. Astfel, putem garanta eficiența maximă și puritatea produsului, prin lipsa de metale grele, pesticide, îngrășăminte chimice sau alți contaminanți toxici carcinogeni. Mai mult, majoritatea formulelor noastre nu conțin parabeni, parfumuri sintetice sau coloranți artificiali. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractele concentrate din acestea, ceea ce asigură o cantitate mai mare de substanțe active benefice care se asimilează transcutanat (prin piele). Compușii activi din cosmeticele Hypericum au fost special selecționați pentru a avea un efect benefic și cât mai prietenos la nivelul pielii.

Caracteristici generale ale produsului:
Serul „Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic” este un produs cosmetic atent formulat pentru combaterea semnelor de îmbătrânire ale pielii, tonifierea sa și pentru redarea vitalității tenurilor terne și devitalizate. Menținerea sănătății și aspectului pielii noastre devine cu atât mai dificilă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). În plus, expunerea necorespunzătoare la razele ultraviolete (de ex. vizite prea dese la solar, mersul la plajă în intervalul orar 11-16, aplicarea incorectă sau insuficientă a produselor de protecție solară ș.a.), în timp afectează structura pielii la suprafață dar și în profunzime, cauzând modificări ale elasticității, îmbătrânire prematură, pigmentare, arsuri și chiar creșterea riscului de apariție a cancerului de piele.

Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente, curele de slăbire drastice și repetate), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și un impact profund din punct de vedere al sănătății și aspectului pielii. Astfel, tenul nostru poate deveni îmbătrânit, deshidratat, lipsit de vitalitate, cu elasticitate și fermitate scăzute. În această situație, aplicarea de produse cosmetice ce conțin substanțe antioxidante și energizante (de ex. Coenzima Q10), hidratante (Glicerina vegetală) sau antiinflamatoare (Borul Glicerolat) este o soluție eficientă și sigură de a limita stricăciunile produse de stresul oxidativ și de a reduce cât mai mult procesele inflamatorii de la nivelul epitelial, cu efecte de estompare a ridurilor, revitalizare și anti-îmbătrânire vizibile.

Serul „Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic” de la Hypericum este o formulă curată, stabilă, ultraconcentrată, cu o biodisponibilitate foarte mare, ce acționează atât la suprafața epidermei, cât și în adâncimea ei, pentru a energiza pielea și a-i conferi elasticitate și o protecție optimă împotriva acțiunii radicalilor liberi, rezultatul fiind o piele sănătoasă și reîntinerită. Datorită texturii sale ușoare, serul nu blochează porii și este absorbit rapid și în profunzime. Pentru a crește stabilitatea, eficiența și concentrația produsului, am evitat folosirea uleiurilor sau a alcoolului etilic în formulă. În plus, am folosit cantități mari de substanțe active. Acest lucru face posibilă folosirea unei cantități mai mici de produs fără ca efectul să fie diminuat. De fapt, produsul este atât de eficient încât este suficient să aplicați doar 3-4 picături de ser seara și dimineața, înainte de aplicarea celorlalte produse de îngrijire a feței, pentru ca să beneficiați deja de un ten energizat și întinerit.

În plus, formula atent concepută a serului are un pH neutru și NU conține substanțe chimice precum: uleiuri minerale, coloranți artificiali, parfum, silicon, alcool sau parabeni, fiind recomandată pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel gras pe care nu-l încarcă, și fiind ideală pentru tenurile terne, devitalizate sau pentru cele care prezintă riduri. În concluzie, folosit cu regularitate, Serul „Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic” de la Hypericum protejează tenul de agresiuni prin acțiunea sa antioxidantă și hidratantă, sporește fermitatea și elasticitatea și minimizează riscul apariției ridurilor și a petelor pigmentare.

În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale ingredientelor active din Serul „Coenzima Q10 cu Acid Hialuronic”:

Coenzima Q10 este un component mitocondrial esențial, cu proprietăți similare cu cele ale unei vitamine (având structură similară cu vitamina K). Ea este un antioxidant major, prezent în toate celulele eucariote (inclusiv cele umane), supranumită și ubichinonă din acest motiv. La nivel epitelial, aceasta limitează generarea de radicali liberi și ajută la neutralizarea celor deja formați, protejând membranele celulare de atacul oxidativ ce constituie una dintre cauzele majore ale accelerării procesului de îmbătrânire celulară. Această coenzimă este responsabilă de procese esențiale pentru viața oricărei celule din organism deoarece transformarea nutrienților (proteine, grăsimi, carbohidrați) în energie (ATP) la nivel celular se produce cu ajutorul acestei coenzime. În consecință, cele mai mari concentrații de Coenzima Q10 se găsesc în organele care au cerințe energetice elevate precum inima, ficatul, rinichii sau mușchii scheletici. De asemenea, ubichinona participă la tonifierea și protejarea inimii prin acțiunea sa hipotensivă, hipocolesterolemiantă și de stimulare a oxigenării celulare. Nu în ultimul rând, coenzima Q10 revitalizează sistemul imunitar și diminuează efectele secundare ale radioterapiei.

Coenzima Q10 este un real ajutor și pentru piele, ea îmbunătățind direct activitatea colagenului și a elastinei, inhibând activitatea metaloproteinazelor induse de către radiațiile UV și reducând producția în exces factorilor inflamatorii (interleukine IL1, IL6). În plus, aceasta este implicată și în regenerarea vitaminei E, reglarea metabolismului sulfului la nivel celular și limitarea sintezei melaninei. În ultimii ani, tot mai multe studii confirmă capacitatea Coenzimei Q10 de a penetra epiderma, fiind absorbită transdermic și condusă în profunzime unde este transformată metabolic, crește nivelul energetic al celulelor și limitează stresul oxidativ. Tot studiile științifice moderne arată faptul că asocierea coenzimei Q10 cu acidul hialuronic (în special cel cu masă moleculară mare și foarte mare) a crescut semnificativ hidratarea pielii și grosimea dermică, indicând o acțiune sinergică între cei doi compuși.

Din nefericire, producția endogenă de Coenzima Q10 scade odată cu înaintarea în vârstă și este afectată în cazul anumitor probleme de sănătate (de ex. afecțiuni cardiovasculare), făcând necesară suplimentarea cu acest compus, atât intern, cât și transdermic. Introducerea în dietă a suplimentelor pe bază de Coenzima Q10 este puternic recomandată și celor care urmează un tratament cu statine sau beta-blocanți deoarece aceste medicamente pot reduce biosinteza și nivelurile serice ale acestei coenzime, ducând la o carență a acesteia în organism, cu efecte nefavorabile la nivelul miocardului (mușchiul inimii), a musculaturii în general (de ex., dureri musculare sau scăderea forței mușchilor) și a pielii (ten devitalizat, tern, ridat).

Acidul Hialuronic (Hyaluronanul) este un produs propriu organismului uman, fiind regăsit cu precădere în țesuturile: epitelial, conjunctiv și nervos. Acesta este un constituent important al cartilagiilor, ochiului, lichidului sinovial și al pielii, având un rol activ în dinamica și proliferarea celulară, transportul nutrienților și eliminarea toxinelor la nivelul țesuturilor. Hialuronanul este un glicozaminoglican și, alături de elastină și colagen, acesta este unul dintre cele mai importante elemente ale matricei extracelulare. De aceea, Acidul hialuronic are o acțiune complexă în procesul de vindecare al țesuturilor, fiind un modulator al răspunsului inflamator, organizator al matricei țesutului de granulație și protector împotriva acțiunii radicalilor liberi.

În cosmetică, Hyaluronanul este apreciat pentru rolul său esențial în menținerea supleței, elasticității și fermității pielii. Acest lucru se datorează acțiunii sale de refacere a țesuturilor epiteliale prin stimularea sintetizării Colagenului și al proliferării keratinocitelor, proprietăților antioxidante și a celor de hidratare a pielii (Hyaluronanul fiind o moleculă deosebit de hidrofilă, cu o capacitate excepțională de reținere a apei, mărindu-și greutatea de până la 1.000 de ori). Practic, acest compus ajută la estomparea ridurilor și în procesele de refacere a zonelor epiteliale ce prezintă leziuni sau cicatrici. Datorită acțiunii antioxidante, acesta are și un efect benefic în protejarea și refacerea pielii expuse la radiațiile ultraviolete (de ex: după plajă sau solar). Din nefericire, moleculele de Acid hialuronic sunt schimbate în organism într-un ritm alert (1 zi la nivel epitelial), fapt ce face necesară refacerea zilnică a rezervelor. Mai mult, volumul de Acid hialuronic din epidermă scade la persoanele fumătoare, care fac abuz de substanțe sau odată cu înaintarea în vârstă (în special după 40 de ani) făcând, astfel, recomandabilă suplimentarea sa, externă și/sau internă, în vederea menținerii proceselor caracteristice unui ten tânăr. De remarcat, Hialuronanul se asociază cu succes în tratament (sinergizează) cu produsele cosmetice și suplimentele alimentare pe bază de coenzima Q10 sau Colagen hidrolizat.

În formula de față, am ales Acidul hialuronic cu masă moleculară medie. Acesta este obținut biotehnologic din surse vegetale prin procese de fermentație bacteriană și are o greutate moleculară medie spre mare. Deși forma cu masă moleculară mică (LMW) a Hialuronanului este considerată ca fiind un factor de hidratare superior, cu o mai bună absorbție și permeabilitate, totuși forma cu masă moleculară mare este superioară când vine vorba de transportul în adâncime al altor compuși activi (precum coenzima Q10) și menținerea lor în piele. Spre exemplu, testele arată că acest tip de Acid hialuronic este cel mai indicat ca mediu de transport și sigilare la nivelul pielii pentru coenzima Q10. Cei doi compuși activi sinergizează puternic, având efecte anti-îmbătrânire însemnate, umplând ridurile, crescând elasticitatea pielii și sporind gradul de catifelare și hidratare al acestei. Mai impresionat este faptul că efectele pozitive nu se limitează doar la piele, studiile indicând o acțiune benefică și asupra mușchilor scheletici de sub derm și hipoderm. Putem vedea, astfel, de ce este esențial să alegem produse de calitate, cu formule naturale holistice, echilibrate care folosesc ingredientele potrivite cerințelor tenului nostru.

Boro-glicerina este un compus cu proprietăți antiinflamatorii și antiseptice recunoscute. Acesta este rezultatul combinării acidului ortoboric cu glicerolul (glicerina), creând un complex sigur pentru piele, cu o biodisponibilitate sporită. Boro-glicerina este o alternativă mai sigură față de conservanții clasici, fiind atât de bine tolerată, încât este folosită cu succes în produsele cosmetico-medicale pentru tratarea infecțiilor oftalmice sau dentare. De asemenea, aceasta are și o istorie de folosință în domeniul alimentației umane, fiind un bun conservant alimentar. Astfel, în produsul de față, rolul principal al acestui ingredient este acela de a menține stabilitatea formulei, de a limita dezvoltarea microorganismelor, de a calma pielea iritată și de a reduce roșeața (de ex., ten cuperozic). În plus, fiind o sursă de bor, amintim că acest mineral contribuie în procesele energetice și la activarea sintezei de estrogen și de vitamina D. În prezent, din cunoștințele noastre, pe piața din România, Laboratoarele Hypericum dețin exclusivitatea pentru acest procedeu inovator de conservare a produselor cosmetice.

Recomandări:
Util în estomparea ridurilor și înlăturarea semnelor de îmbătrânire prematură a pielii;
Acest produs este recomandat în stimularea procesului natural de regenerare, propriu pielii;
Indicat pentru limitarea stresului oxidativ de la nivelul pielii;
Eficient în refacerea pielii iritate sau cu pete ușoare de pigmentație;
Indicat pentru păstrarea unui nivel optim de hidratare al pielii;
Eficient în refacerea pielii afectate de soare, frig, cuperozice sau inflamate;
Recomandat persoanelor fumătoare, celor cu un ten sensibil, devitalizat, deshidratat, ce prezintă semne de pierdere a elasticității și riduri, dar și celor care doresc limitarea din timp a acestor fenomene.
Mod de utilizare:
Se aplică 3-4 picături pe față și gât, dimineața și seara înainte de culcare, pe pielea în prealabil curățată, masând ușor până la absorbția totală.

Recomandăm renunțarea la fumat, evitarea abuzului de alcool și substanțe cu efect stimulator, expunerea corectă la razele solare și adoptarea unui stil de viață echilibrat, cu efort fizic moderat, o alimentație bogată în fructe și legume proaspete și o hidratare corespunzătoare.

Contraindicații:
Nu se utilizează pe pielea sensibilă sau iritată sau de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:
Numai pentru uz extern;
Evitați contactul cu ochii și mucoasele;
A se clăti imediat cu apă călduță, în cazul în care produsul vine în contact cu ochii.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Condiții de păstrare:
bine închis, ferit de lumină (deoarece substanțele active conținute sunt sensibile la acțiunea radiațiilor solare) și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite