Secom Jarro-Dophilus+FOS 100 capsule

Jarro-Dophilus+FOS 100 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 2069
139,31 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Jarro-Dophilus+FOS 100 capsule de la Secom

Jarro-Dophilus+FOS, Secom, 100 capsule

Jarro-Dophilus+FOS (Jarrow Formulas) - asociere de 6 tulpini probiotice patentate cu fibre solubile pentru sustinerea si refacerea echilibrului florei intestinale.

Avantaje:

 • contine 3.4 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce sustin repopularea florei intestinale
 • contine 6 tulpini patentate, studiate clinic, 4 Lactobacillus si 2 Bifidobacterium pentru actiune sinergica si specifica asupra mai multor tipuri de factori perturbatori
 • formula imbunatatita cu adaos de fibre solubile pentru sustinerea actiunilor probioticelor si pentru actiune inclusiv la nivelul colonului
 • exista in 2 variante de prezentare: flaconul cu 30 sau 100 de capsule ce pot ajunge pana la 30, respectiv 100 de zile de administrare.

Efecte si beneficii:

Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului fata de actiunea diversilor factori perturbatori. Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna "pentru viata" (pro=pentru, bios= viata).

Acestea actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar.

FOS sunt fibre solubile (prebiotice), substrat nutritiv al bacteriilor benefice si sunt definite ca fiind componente ce pot fi fermentate selectiv, determinand modificari specifice, atat in compozitia, cat si in activitatea florei intestinale, sustinand astfel sanatatea organismului.

Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezulta un produs sinbiotic.

Actiunea principala a probioticelor este manifestata la nivelul intestinului subtire, iar cea a prebioticelor, la nivelul intestinului gros,

unde favorizeaza multiplicarea bacteriilor benefice Bifidobacterium.

Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte cinci tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria probioticelor, care furnizeaza ingrediente patentate, cercetate stiintific.

Beneficiile si siguranta administrarii celor 6 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo.

Prin actiunea sinergica a acestor 6 tulpini cu spectre diferite se sustine eficienta crescuta a produselor.

Proprietati:

Probioticele prezinta:

• rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin aderare la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide

• poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice

• actiune antagonista asupra factorilor perturbatori:

 • » favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala
 • » sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
 • » ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2) (peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatori la nivelul peretelui intestinal) si compusi naturali (bacteriocine) cu actiune asupra factorilor perturbatori.

Prebioticele (FOS= Fructo-oligozaharide) (fibre solubile) pot actiona prin:

• sustinerea actiunii bacteriilor benefice, prin cresterea nivelului de Bifidobacterii si Lactobacilli

• mentinerea echilibrului acido-bazic

• suport in limitarea acumularilor de toxine

• sustinerea limitarii nivelului de endotoxine, care pot genera dezechilibre imunitare

 • echilibrarea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)
 • echilibrarea modificarilor de tranzit (diaree sau constipatie) cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive, precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale
 • mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii bacteriilor patogene la nivel epitelial
 • si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian
 • echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:
 • » sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii
 • » echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)
 • » favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
 • sustinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K
 • mentinerea absorbtiei mineralelor (calciu, magneziu, fier si zinc) de la nivelul intestinului subtire prin favorizarea reducerii pH-ului intestinal
 • sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)
 • mentinerea unui nivel lipidic sangvin normal.

Jarro-Dophilus+FOS 100 capsule - producator Secom (Jarrow Formulas) se recomanda pentru Flora intestinala (refacere) si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro.

Compozitie / Prospect

Per 1 capsula:
Amestec patentat 6 tulpini bacterii probiotice
3.4 mld
Bifidobacterium longum BB536
(Morinaga);
Lactobacillus acidophilus La-14;
Bifidobacterium lactis BI-04;
Lactobacillus rhamnosus R0011;
Lactobacillus casei R0215;
Lactobacillus plantarum R1012;
FOS - Inulina
210 mg
(fructo-oligozaharide)(prebiotice).

Administrare

Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Pentru copii capsulele pot fi desfacute si continutul amestecat cu apa, suc natural sau mancare. A se pastra la frigider.

Opiniile clientilor despre Secom Jarro-Dophilus+FOS 100 capsule

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1
1 comentariu
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cami Badea - Scor: 5/5 | acum 4 ani
Secom Jarro-Dophilus+FOS 100 capsule

Este bun pentru infectia cu e.colli

Despre Secom: SECOM este companie romaneasca, importator si distribuitor de suplimente alimentare. Produsele Secom acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 250 de produse 100% naturale, marcile: Solaray, Childlife Essentials, Essiac, Jarrow Formulas, Kal, Nature's Way. Produsele naturiste Secom contin: vitamine si minerale, extracte din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale. Produsele Secom se adreseaza adultilor si copiilor. Portofoliul Secom include si marca de cosmetice Andalou Naturals.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite