Hofigal Gemoderivat muguri de Stejar 30 monodoze

Gemoderivat muguri de Stejar 30 monodoze

Disponibil la comanda online

SKU 7889
15,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gemoderivat muguri de Stejar 30 monodoze de la Hofigal

Gemoderivat muguri de Stejar, Hofigal, 30 monodoze

Gemoderivat muguri de Stejar - extract glicerinohidroalcoolic 1DH.

Actiune benefica asupra:

  • corticosuprarenalei, intestinului, aparatului genito-urinar, aparatului circulator (vaselor sanguine arteriale, capilare si venoase).

Proprietati:

  • de stimulare poliendocrina si imunitara, de reglare a functiei intestinului, pentru normalizarea valorilor proteinelor serice, efect antisenescent si drenor universal.

Produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea activitatii glandelor suprarenale prin cresterea secretiei hormonilor de tip corticoid, de stimulare a gonadelor ambelor sexe si actiune reglatoare asupra functiei intestinului.

  • este considerat un revitalizant pentru organismele cu debilitate (stari de slabiciune), in procesul de imbatranire precoce;
  • influenta favorabila in stari alergice, fragilitate capilara, surmenaj fizic si intelectual, stari de oboseala;
  • ca drenor universal actioneaza in sens reglator, restabilind echilibrul la nivel celular si tisular in unele tulburari functionale ale intestinului, aparatului genito-urinar si aparatului circulator, pentru reglarea tensiunii arteriale.

Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului.


Gemoderivat muguri de Stejar 30 monodoze - producator Hofigal se recomanda pentru Fragilitate capilara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per monodoza de 1,5 ml: extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de Stejar - Quercus robur. Contine alcool etilic 45% vol.

Administrare

Cate 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat.
Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice la recomandarea specialistului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hofigal:

HOFIGAL produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active. Gama de produse Hofigal cuprinde: comprimate, capsule, gemoderivate, tincturi, uleiuri volatile in miere, ovule, supozitoare, creme, geluri. Hofigal a obtinut premii importante la concursuri internationale de inventica.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social