BiotechUSA Instant Oats 1000gr Biotech USA

Instant Oats 1000gr Biotech USA
32,81 lei

Nu este in stoc

Descriere Instant Oats 1000gr Biotech USA de la BiotechUSA

Instant Oats 1000gr Biotech USA

BioTechUSA Instant Oats este un produs măcinat fin, pe bază de făină de ovăz, care, datorită consistenței sale, oferă o multitudine de utilizări și este ușor de integrat în viața de zi cu zi. Folosiți-l pentru a vă face fulgi de ovăz de dimineață, adăugați-l la iaurt natural sau smoothie-ul preferat sau shake-ul proteic, dar este ideal și pentru a fi folosit ca bază pentru deserturi și produse de patiserie.

Făina de ovăz este o opțiune foarte populară pentru micul dejun sănătos, deoarece este ușor de făcut, hrănitoare, fabricată din surse de proteine vegetale bogate în fibre și poate fi combinată cu o varietate de fructe și semințe. Cu toate acestea, dacă simțiți nevoia să includeți câteva arome noi în micul dejun, Ovăzul Instant reprezintă o soluție ideală, deoarece pe lângă versiunea fără aromă, este disponibil și în arome de ciocolată, fursecuri și smântână și alune. Desigur, soiul aromat nu funcționează doar ca fulgi de ovăz, ci poate servi și ca ingredient perfect pentru diverse produse de patiserie și prăjituri, cum ar fi un burete de ciocolată.

-fără adaos de zahăr *

-sursă de proteine pe bază de plante

-bogat în fibre

-fără conservanți

* Produsul conține zaharuri naturale.

CUM SE MÂNCĂ BIOTECHUSA OATS INSTANT?

Se amestecă 1 porție (100 g = 3 linguri de măsurare umplute până la marcajul superior = 7 linguri) de pulbere cu 200 ml apă fierbinte sau 100 ml apă rece și se lasă să se odihnească 1-2 minute. Mănâncă oricând în timpul zilei și combină cu fructele, nucile sau alte condimente preferate.

Per portie (100 g):

404 kcal energie

7,1 g grăsime

din care saturate: 1,4 g

67 g carbohidrați

din care zaharuri: 0,7 g

13 g proteine

10 g fibre

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite