Bilute expandate BIO pentru copii cu ciocolata Crosti 350g

Bilute expandate BIO pentru copii cu ciocolata Crosti 350g

Disponibil la comanda online

SKU 20328
47,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli Produse Bio, organice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bilute expandate BIO pentru copii cu ciocolata Crosti 350g de la Crosti

Bilutele expandate Crosti au la baza ingrediente organice si nu contin gluten, fiind ideale pentru cei care adora ciocolata si cerealele crocante. Reteta acestui produs a fost creata alaturi de o echipa de specialisti in nutritie, cu scopul de a pune pe piata o gama de produse de inalta calitate si adaptata la nevoile copiilor. Acest produs este potrivit si pentru copiii care au intoleranta la gluten si urmeaza un regim celiac.

Acest produs reprezinta o sursa de magneziu. Corpul foloseste acest mineral esential pentru a mentine oasele puternice si ritmul cardiac constant. De asemenea, sprijina sistemul imunitar si ajuta la mentinerea functionarii muschilor, nervilor si la buna functionare a sistemului circulator. Totodata, continutul de porumb ofera satietate si un aport de fibre, vitamine si minerale.

De asemenea, este scazut in grasimi. Acest produs este ideal pentru a fi consumat la micul dejun, in combinatie cu lapte sau bauturi vegetale, insa la fel de bine poate fi consumat si in combinatie cu iaurt. Este excelent si in forma lui pura ca si gustare in orice moment al zilei. Se recomanda a fi consumat incepand cu varsta de 2 ani si este potrivit pentru copii, adolescenti si intreaga familie. 

Compozitie: Cereale* 76.4%(orez* integral 38.8%, porumb*, tarate de orez*), pudra de ciocolata* 12.5%(zahar* din trestie, pudra de cacao*), ciocolata* 4.9%(pasta de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*), sirop de orez*, pudra de caco*, zahar* din trestie, extract de vanilie*, sare* de mare. (* Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de lapte, soia si nuci.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1650kj/390kcal, grasimi 3.7g din care acizi grasi saturati 2.1g, glucide 81g din care zaharuri 16g, fibre 4.1g, proteine 6.4g, sare 0.18g, magneziu 75.4mg(20% din VNR*). (*Valoarea nutritionala de referinta)

Beneficii: Bilutele expandate Crosti au la baza ingrediente organice si nu contin gluten, fiind ideale pentru cei care adora ciocolata si cerealele crocante.

Utilizare produs: Acest produs este ideal pentru a fi consumat la micul dejun, in combinatie cu lapte sau bauturi vegetale, insa la fel de bine poate fi consumat si in combinatie cu iaurt. Este excelent si in forma lui pura ca si gustare in orice moment al zilei. Se recomanda a fi consumat incepand cu varsta de 2 ani si este potrivit pentru copii, adolescenti si intreaga familie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite