Musli BIO cu cereale integrale, ciocolata si castane Favrichon 325 g

Musli BIO cu cereale integrale, ciocolata si castane Favrichon 325 g

Disponibil la comanda online

SKU 20316
43,27 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Musli BIO cu cereale integrale, ciocolata si castane Favrichon 325 g de la Favrichon

Acest musli reprezinta un amestec delicios de cereale integrale crocante, ciocolata fina si castane, oferind un gust unic de care te vei indragosti. Este vegan si nu contine gluten, astfel ca aceste cereale bio de la Favrichon sunt potrivite si pentru persoanele care au intoleranta la gluten si urmeaza un regim celiac. Este ideal pentru a fi consumat la micul dejun, in combinatie cu lapte sau bauturi vegetale, insa la fel de bine poate fi consumat si in combinatie cu iaurt. Este excelent si in forma lui pura ca si gustare in orice moment al zilei.

Compozitie: Orez* integral 57.9%, zahar* nerafinat din trestie, castane* 10.2%((faina de castane* 7.3%, crema de castane*(zahar* din trestie, castane* 2.9%, apa, extract de vanilie*)), ulei de floarea soarelui*, chipsuri de ciocolata*(pasta de cacao*, zahar* din trestie, unt de cacao*). (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de lapte si nuci.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1795kj/426kcal, grasimi 9.7g din care acizi saturati 2.6g, glucide 77g din care zaharuri 22g, fibre 3.7g, proteine 6.2g, sare <0.01g.

Beneficii: Acest musli reprezinta un amestec delicios de cereale integrale crocante, ciocolata fina si castane, oferind un gust unic de care te vei indragosti.

Utilizare produs: Este ideal pentru a fi consumat la micul dejun, in combinatie cu lapte sau bauturi vegetale, insa la fel de bine poate fi consumat si in combinatie cu iaurt. Este excelent si in forma lui pura ca si gustare in orice moment al zilei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite