Iswari Superfood Portugal Mic dejun instant BIO cu proteine, carob si banane Iswari

Mic dejun instant BIO cu proteine, carob si banane Iswari

Disponibil la comanda online

SKU 15807
59,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli Dulciuri Bio Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mic dejun instant BIO cu proteine, carob si banane Iswari de la Iswari Superfood Portugal

Descriere produs Mic dejun instant BIO cu proteine, carob si banane de la Iswari

Amestecul instant bio pentru mic dejun de la Iswari, este realizat din ingrediente 100% organice, gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.

Aceasta combinatie de ingrediente are un profil nutritional ridicat si este o alegere excelenta pentru micul dejun sau ca si gustare intre mese, in orice moment al zilei, atunci cand vrei sa te bucuri de un aliment sanatos si care sa iti lumineze ziua.

Este un produs ce ofera o adevarata trezire a corpului, mintii si spiritului. Utilizarea acestui produs este foarte simpla deoarece Iswari a pregatit pentru tine cele mai bune ingrediente, tocate marunt, astfel incat sa te poti bucura de un mic dejun sanatos in doar cateva minute.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec, alaturi de 90ml de apa, bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura. PENTRU PREGATIREA DE SMOOTHIE-URI - Se adauga 3 linguri mari din acest amestec, alaturi de 250ml de apa, bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca in blender alaturi de fructele preferate.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec, alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura. In oricare preparat, puteti adauga dupa gust si fructe goji, banane sau orice alte bucati de fructe proaspete sau uscate.

Acest produs indeplineste standardele europene de certificare ecologica si este testat periodic pentru detectarea metalelor grele, a pesticidelor si a altor contaminari. Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia. - 

Gramaj: 360g

Compozitie: Hrisca macinata*, proteina de orez brun* 19%, pulbere de banane* 14%, alune tigrate macinate*, seminte de in macinate*, pulbere de roscove* 8% si crupe de hrisca*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Contine nuci(migdale). Poate sa contina urme de seminte de susan, ovaz(fara gluten), nuci(alune de padure) si arahide.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1594kj/380kcal, grasimi 9.5g din care acizi grasi saturati 2.2g, carbohidrati 33g din care zaharuri 11g, fibre 15g, proteine 33g, sare 0.2g, magneziu 140mg(37% din VNR), fier 4.1mg(29% din VNR). Beneficii: Aceasta combinatie de ingrediente are un profil nutritional ridicat si este o alegere excelenta pentru micul dejun sau ca si gustare in orice moment al zilei, atunci cand vrei sa te bucuri de un aliment sanatos si care sa iti lumineze ziua.

Este un produs ce ofera o adevarata trezire a corpului, mintii si spiritului. Utilizare produs: Utilizarea acestui produs este foarte simpla deoarece Iswari a pregatit pentru tine cele mai bune ingrediente, tocate marunt, astfel incat sa te poti bucura de un mic dejun sanatos in doar cateva minute.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.

 

Mic dejun instant BIO cu proteine, carob si banane Iswari - producator Iswari Superfood Portugal se regaseste in categoria Fulgi, musli si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Iswari Superfood Portugal: Iswari Superfood Portugal este o companie portugheza producatoare de alimente bogate in nutrienti, cu beneficii mari pentru sanatate (apa si vitamine care dizolva grasimile, saruri minerale si oligoelemente).Produsele sunt certificate de societate Vegana autorizata, sunt organice (cu origine controlata, contin numai materie prima care respecta normele Europene pentru produse organice-selectie riguroasa certificata pentru originea ei).Produsele Iswari nu contin substante periculoase pentru om, derivate din animale, soia, gluten sau zahar rafinat.Faptul ca nu contin gluten este certificat de APC – Portuguese Coeliac’s Association.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite