Dieteticos Intersa Mix 3 din plante, hepato-biliar,,50ml

Mix 3 din plante, hepato-biliar,,50ml

Disponibil la comanda online

SKU 15452
61,40 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Eczeme Dermatita Dischinezie biliara Boli hepatice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mix 3 din plante, hepato-biliar,,50ml de la Dieteticos Intersa

Mix 3 din plante, hepato-biliar, Dieteticos Intersa, 50ml


Mix 3 din plante, hepato-biliar are urmatoarele proprietati :

• Hepatoprotector

• Coleretic

• Colagog

• Detoxifiant

• Stimularea apetitului – eupeptic (facilitarea digestiei)

Recomandat pentru:

• Tulburari hepatobiliare: dischinezie hepatobiliara, ficat gras, hiposecretie biliara, suprasolicitarea ficatului datorata alimentatiei si/ sau medicatiei. Hepatita cronica sau acuta. Nivel ridicat al transaminazelor (din diferite cauze: medicatie, hepatita, otravire,

etc.). Dureri de cap asociate afectiunilor digestive. Digestie inceata, dificultate in digestia grasimilor. Probleme ale pielii asociate tulburarilor hepatice (eczeme sau dermatite). Tulburari hepatice asociate alcoolismului.


Produs fito-traditional

Vegan

Fara alcool

Amestec din plante proaspete si uleiuri esentiale din plante.


Conditii de pastrare: pastrati protejat de umiditate, caldura si lumina. Datorita originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule in suspensie care nu afecteaza calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie utilizat ca inlocuitor al unei diete echilibrate. Este important sa urmati o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Respectati doza stabilita in modul de utilizare. Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Recomandare: urmati o dieta de detoxifiere – curatare.

Contraindicatii: sarcina, alaptare, hipersensibilitate specifica la oricare din plante, in cazul administrarii de anticoagulante, obstructia cailor biliare. Precautie in hipertensiune.

Certificat de notificare: Seria AB Nr: 2096


Mix 3 din plante, hepato-biliar,,50ml - producator Dieteticos Intersa se recomanda pentru Boli hepatice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

concentrat din radacina proaspata de ridiche neagra*(Raphanus sativus L., 0,04% compusi de sulf); extract apos (1:5) din: frunze proaspete de anghinare*(Cynara scolymus L., acid clorogenic 0,08%, cianarina 0,18%); apa, extract apos (1:5) dinplanta boldo*(Peumus boldus Molina, 0,19% alcaloizi), fumarita*(Fumaria officinalis L., 0,014% protopina), ciulin de lapte*(Silybum marianum L., 1,69% silimarina); suc de lamaie concentrat(Citrus limonum L.), sorbat de potasiu si benzoat de sodiu (conservanti);**EOBBD - ulei esential de rozmarin*(Rosmarinus officinalis L., bornyl acetate, verbenona).
*din culturi certificate ecologic
**EOBBD:Essential Oils Botanically and Biochemically Defined (Uleiuri esentiale definite botanic si biochimic).

Administrare

DOZA UZUALA (tulburari hepatobiliare: dischinezie hepatobiliara, ficat gras, hiposecretie biliara, suprasolicitarea ficatului datorata alimentatiei si/ sau medicatiei): 15-20 picaturi diluate in ½ pahar cu apa, de 4 ori pe zi.
DIFICULTATE IN DIGESTIA GRASIMILOR: 20 picaturi dupa pranz si 20 picaturi dupa cina.
HEPATITA CRONICA SAU ACUTA, NIVEL RIDICAT AL TRANSAMINAZELOR (din diverse cauze: medicatie):
20 picaturi diluate in ½ pahar cu apa, de 4 ori pe zi.
PROBLEME ALE PIELII ASOCIATE TULBURARILOR HEPATICE (eczeme sau dermatite): 14-20 picaturi diluate in ½ pahar cu apa, de 4 ori pe zi.
COPII (LIMBA ALBA, SUPRASOLICITAREA FICATULUI, DETOXIFIERE SEZONIERA, INFECTII RECURENTE)
DOZA ZILNICA IN FUNCTIE DE GREUTATE(a se administra 5 zile + 2 zile pauza + 5 zile):
• 12-20 kg: 4 picaturi de 2-3 ori pe zi
• 21-40 kg: 7 picaturi de 2-3 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite