Gelifianti, Fermenti, Agar

Fermentii sunt microorganisme, numite si bacterii lactice, care transforma laptele in iaurt, atunci cand le asiguram conditii de temperatura adecvate, o anumita perioada de timp, si, desigur, un mediu nutritiv ideal, asa cum este laptele. Gelifiantii creaza un gel in textura alimentelor numit jeleul. Cel mai cunoscut agent de gelificare este gelatina, in conditiile legii nu este perceput ca fiind un aditiv. Agentii de gelifiere creaza jeleurile din deserturi, dar pot fii adaugati si in iaurt sau produse lactate, produse de panificatie, produse din carne si multe alte alimente. Agarul este un produs din alge rosii, extrase din largul coastei Japoniei. Este o pulbere uscata care se utilizeaza in bucatarie ca agent de gelifiere. Inlocuieste cu succes gelatina de origine animala si este un produs natural si sanatos.


Produse de Gelifianti, Fermenti, Agar
  
23,40 lei
  
35,84 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social