Bio's Bruschete BIO din rosii, oregano, ulei masline si sare de Cervia Bio s

Bruschete BIO din rosii, oregano, ulei masline si sare de Cervia Bio s
34,99 lei

Nu este in stoc

Descriere Bruschete BIO din rosii, oregano, ulei masline si sare de Cervia Bio s de la Bio's

Bruschetele bio din rosii, oregano, ulei masline si sare de Cervia, marca Bio s

sunt un produs de calitate organica, cu ingrediente alese provenite din agricultura ecologica si reprezinta o reteta autentica italiana. Acest produs a fost obtinut printr-o metoda artizanala de productie si prin selectarea cu strictete a celor mai bune materii prime. Este cu adevarat special datorita gustului tipic italian, fiind fabricat cu ingrediente 100% vegetale, fara sa contina ulei de palmier, aditivi sau conservanti.

Faina din compozitie si rosiile sunt de provenienta organica certificata, iar utilizarea uleiului de masline extravirgin confera mai mult gust si o textura crocanta produsului.

Produsul este un substitut excelent pentru paine si este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, totodata poate reprezenta o gustare perfecta intre mese.

Este potrivit pentru persoanele care adopta un regim vegetarian sau o dieta vegana. Certificare ecologica producator IT-BIO-014. Produs in Italia.

Gramaj: 200g

Compozitie: Pulpa de rosii*, faina fina de grau tip 0*, ulei de masline extravirgin*, sare de mare de Cervia intreaga, zahar din trestie*, pulbere de drojdie uscata naturala(saccharomyces cerevisiae), oregano*, pulbere de usturoi*, ardei iute*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten. Poate contine urme de nuci, seminte de susan, soia si lupin.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 987kj/234kcal, grasimi 6g din care acizi grasi saturati 0.9g, carbohidrati 38g din care zaharuri 3.6g, fibre 2.3g, proteine 5.9g, sare 2.1g. Beneficii: Acest produs a fost obtinut printr-o metoda artizanala de productie si prin selectarea cu strictete a celor mai bune materii prime. Este cu adevarat special datorita gustului tipic italian, fiind fabricat cu ingrediente 100% vegetale.


Nu contine ulei de palmier, aditivi sau conservanti. Utilizare produs: Produsul este un substitut excelent pentru paine si este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, totodata poate reprezenta o gustare perfecta intre mese. Este potrivit pentru persoanele care adopta un regim vegetarian sau o dieta vegana.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa consum se inchide punga pentru a pastra prospetimea produsului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite