Bio's Crackers BIO din naut, ulei masline si sare de Cervia Bio s

Crackers BIO din naut, ulei masline si sare de Cervia Bio s
33,74 lei

Nu este in stoc

Descriere Crackers BIO din naut, ulei masline si sare de Cervia Bio s de la Bio's

Crackers bio din naut, ulei masline si sare de Cervia, marca Bio s

Este un produs de calitate organica, cu ingrediente alese provenite din agricultura ecologica si pe langa ca este foarte gustos, este o sursa bogata de fibre si proteine.

Acest produs a fost obtinut printr-o metoda artizanala de productie si prin selectarea cu strictete a celor mai bune materii prime. Este cu adevarat special, fiind fabricat cu 100% faina de leguminoase si este bogat in proteine si fibre 100% vegetale, fara sa contina ulei de palmier.

Faina din compozitie este de provenienta organica certificata, produsa in italia, iar utilizarea uleiului de masline extravirgin confera mai mult gust si o textura crocanta produsului. Produsul este un substitut excelent pentru paine si este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, totodata poate reprezenta o gustare perfecta intre mese. Este potrivit pentru persoanele care adopta un regim vegetarian sau o dieta vegana si pentru oricine cauta produse bogate in fibre si proteine.

Certificare ecologica producator IT-BIO-014.

Produs in Italia. 

Gramaj: 200g

Compozitie: Faina de naut*, ulei de masline extravirgin*, sare de mare de Cervia intreaga, agenti de coacere(crema tartar, bicarbonat de sodiu, agent antiaglomerare: carbonat de calciu), ulei de seminte de struguri, ulei de germeni de grau. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.

Poate contine urme de nuci, seminte de susan, soia si lupin.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1799kj/431kcal, grasimi 21g din care acizi grasi saturati 3.3g, carbohidrati 31g din care zaharuri 1.3g, fibre 13g, proteine 23g, sare 1.9g.

Beneficii: Acest produs a fost obtinut printr-o metoda artizanala de productie si prin selectarea cu strictete a celor mai bune materii prime. Este cu adevarat special, fiind fabricat cu 100% faina de naut.
Este bogat in proteine, fibre vegetale si nu contine ulei de palmier.

Utilizare produs: Produsul este un substitut excelent pentru paine si este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, totodata poate reprezenta o gustare perfecta intre mese. Este potrivit pentru persoanele care adopta un regim vegetarian sau o dieta vegana si pentru oricine cauta produse bogate in fibre si proteine.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa consum se inchide punga pentru a pastra prospetimea produsului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite