Bio's Grisine BIO din grau spelta integral, sare de Cervia si masline Bio s

Grisine BIO din grau spelta integral, sare de Cervia si masline Bio s
23,74 lei

Nu este in stoc

Descriere Grisine BIO din grau spelta integral, sare de Cervia si masline Bio s de la Bio's

Grisinele bio din grau spelta integral, sare de Cervia si masline, marca Bio s

Sunt de calitate organica, cu ingrediente alese provenite din agricultura ecologica si pe langa faptul ca este foarte gustos, reprezinta si o sursa importanta de fibre si proteine.

Acest produs a fost obtinut printr-o metoda artizanala de productie si prin selectarea cu strictete a celor mai bune materii prime. Faina din compozitie este de provenienta organica certificata, iar utilizarea uleiului de masline extravirgin confera mai mult gust si o textura crocanta produsului. Totodata este bogat in fibre si nu contine ulei de palmier, aditivi sau conservanti. Produsul este un substitut excelent pentru paine si este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, totodata poate reprezenta o gustare perfecta intre mese.

Este potrivit pentru persoanele care adopta un regim vegetarian sau o dieta vegana si pentru oricine cauta produse care contin fibre. Certificare ecologica producator IT-BIO-014. Produs in Italia. 

Gramaj: 150g

Compozitie: Faina integrala de spelta*, faina de spelta tip 0*, masline fara samburi*, ulei de masline extravirgin*, sare de mare de Cervia intreaga, pulbere de drojdie uscata naturala(saccharomyces cerevisiae), ulei de seminte de struguri, ulei de germeni de grau. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.

Poate contine urme de nuci, seminte de susan, soia si lupin. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1681kj/402kcal, grasimi 18g din care acizi grasi saturati 2.5g, carbohidrati 46g din care zaharuri 1.3g, fibre 5.8g, proteine 11g, sare 1.4g. Beneficii:

Acest produs a fost obtinut printr-o metoda artizanala de productie si prin selectarea cu strictete a celor mai bune materii prime. Faina din compozitie este de provenienta organica certificata, iar utilizarea uleiului de masline extravirgin confera mai mult gust si o textura crocanta produsului.
Este bogat in fibre si nu contine ulei de palmier, aditivi sau conservanti. Utilizare produs: Produsul este un substitut excelent pentru paine si este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, totodata poate reprezenta o gustare perfecta intre mese. Este potrivit pentru persoanele care adopta un regim vegetarian sau o dieta vegana si pentru oricine cauta produse care contin fibre.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa consum se inchide punga pentru a pastra prospetimea produsului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite