Capsuni salbatice BIO, din Alpii Dinarici Biofruisec 100g

Capsuni salbatice BIO, din Alpii Dinarici Biofruisec 100g

Disponibil la comanda online

SKU 20365
80,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio Produse Bio, organice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Capsuni salbatice BIO, din Alpii Dinarici Biofruisec 100g de la Biofruisec

Savureaza un produs 100% organic: capsuni salbatice culese de mana in Alpii Dinarici si uscate cu blandete la o temperatura scazuta, apoi indulcite in mod natural cu suc de mere. Acest produs este mult mai gustos si sanatos spre deosebire de fructele indulcite cu zahar, pastrandu-si astfel numeroasele proprietati. Capsunile salbatice au o aroma foarte fina si dulce, care pur si simplu incanta papilele gustative, oferint in acelasi timp o doza de energie si sanatate. Totdata, capsunile reprezinta o sursa bogata de vitamine, minerale si antioxidanti.

Aceste capsuni salbatice sunt cultivate in Alpii Dinarici, considerati a fi leaganul istoric al fructelor rosii. Acest lant muntos din Balcanii de Vest este alcatuit in esenta din paduri intinse si neatinse, in care delicioasele fructe de padure cresc din belsug, in deplina armonie cu natura. La poalele muntilor, microclimatul este ideal pentru cultivarea ecologica a soiurilor de fructe rosii neprezente in salbaticie. Biofruisec a ales capsuni salbatice de cea mai buna calitate, care dupa ce au fost cultivate, au fost lasate la infuzat intr-un concentrat din suc de mere organice.

In acest mod se pastreaza gustul si proprietatile benefice ale capsunilor, urmand a fi uscate printr-o tehnologie blanda la temperaturi scazute. Ca o garantie a seriozitatii in aplicarea valorilor etice Biofruisec, acest produs este rezultat din agricultura ecologica certificata de ECOCERT, un organism recunoscut si activ la nivel mondial de cateva decenii. Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei. De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse iaurturi, prajituri, salate, sosuri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun. 

Compozitie: 70% capsuni* salbatice, concentrat din suc de mere*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1363.984kj/326kcal, grasimi 1.89g din care acizi grasi saturati 0.33g, glucide 71.73g din care zaharuri 66.21g, fibre 7.55g, proteine 1.78g, sare 0.06g.

Beneficii: Savureaza un produs 100% organic: capsuni salbatice culese de mana in Alpii Dinarici si uscate cu blandete la o temperatura scazuta, apoi indulcite in mod natural cu suc de mere.
Acest produs reprezinta o sursa bogata de vitamine, minerale si antioxidanti. Utilizare produs: Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei.
De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse iaurturi, prajituri, salate, sosuri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite