Mix pentru clatite si vafe BIO cu banane si proteina de canepa Iswari 400g

Mix pentru clatite si vafe BIO cu banane si proteina de canepa Iswari 400g
67,49 lei

Nu este in stoc

Descriere Mix pentru clatite si vafe BIO cu banane si proteina de canepa Iswari 400g de la Iswari

Mixul pentru clatite si vafe bio cu banane si proteina de canepa de la Iswari este un amestec gata preparat, pe care vei dori sa-l ai la indemana de fiecare data cand vrei sa gatesti rapid si usor clatite sau vafe.
Acesta reprezinta o combinatie echilibrata de ingrediente nutritive, nu are zaharuri adaugate, are o aroma delicata si este foarte versatil.

Printr-o combinatie echilibrata de ingrediente si proteine ​​vegetale, am creat un produs indulcit in mod natural cu pudra de banane care se armonizeaza perfect cu aroma scortisoarei.

Este un produs care contine zaharuri doar in mod natural, este bogat in fibre, mangan, fosfor si reprezinta o sursa importanta de fier si zinc.

BENEFIC PENTRU CONTROLUL GREUTATII SI GLICEMIEI: Continutul ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, evitand astfel consumul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In acelasi timp, fibrele pot incetini si absorbtia zaharului, ajutand astfel la controlul zaharului din sange.

BENEFIC PENTRU SANATATEA INTESTINALA: Continutul ridicat de fibre contribuie la tranzitul normal si la functia intestinala, ajutand astfel la mentinerea unui intestin sanatos.

BENEFIC PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR: Fibrele prezente in amestec, in combinatie cu aportul de grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelurilor normale de colesterol din sange, un factor esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.

Faina integrala de ovaz este pur si simplu rezultatul macinarii fulgilor de ovaz intregi. Aceasta cereala este fara gluten in mod natural, are un continut ridicat de fibre, constituie o sursa excelenta de proteine si contine numeroase minerale precum magneziu, fier si fosfor.
Ovazul este un aliat excelent in mentinerea satietatii, controlul nivelului de colesterol si zahar din sange.

Proteina de canepa alba este una dintre cele mai complexe proteine ​​vegetale in ceea ce priveste profilul de aminoacizi si este fara indoiala cea mai bogata din punct de vedere nutritional: are un continut ridicat de magneziu, fosfor si potasiu si este o sursa excelenta de acizi grasi Omega 3. Spre deosebire de alte solutii existente pentru suplimentarea proteinelor in organism, proteina de canepa este o optiune excelenta care ofera echilibrul optim intre densitatea de substante nutritive(minerale, fibre, grasimi nesaturate) si continutul ridicat de proteine​​(60g proteine per 100g de produs).

Pudra si bucatile de banana reprezinta doua ingrediente inteligente din doua motive. In primul rand pentru aroma intensa si dulceata naturala a acestui fruct extraordinar si care elimina complet necesitatea de a adauga zaharuri. In al doilea rand pentru ca un astfel de amestec care are continut ridicat de proteine este potrivit pentru a fi consumat atat inainte de antrenament, cat si dupa antrenament. Astfel, este important sa incorporam ingrediente care contin minerale(potasiu, magneziu) si care au rol in functionarea normala a muschilor, cerinta la care banana se conformeaza intotdeauna. De data aceasta, nu numai ca banana se regaseste sub forma de pulbere, pentru a dispersa uniform aluatul, ci si in bucati liofilizate, care odata gatite in structura aluatului, se vor transforma in mici portiuni dulci irezistibile.

Proteina de mazare este o pulbere proteica vegetala, potrivita in special pentru cresterea musculara datorita continutului ridicat de aminoacizi cu lant ramificat: valina, izoleucina si leucina. Pentru a obtine un profil de aminoacizi complet, este de preferat sa combini proteina de mazare cu alte proteine, precum proteina de orez sau de canepa.

Semintele de in, pe langa faptul ca sunt o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, fibre si acizi grasi Omega 3, sunt esentiale si pentru a da structura si consistenta clatitelor si vafelor. Acestea leaga in mod natural aluatul, eliminand necesitatea adaugarii oricarui tip de ou pentru aceasta functionalitate si astfel produsul rezultat este fara colesterol si bogat in grasimi polinesaturate, esentiale pentru corpul nostru.

Lucuma este un fruct originar din America de Sud, perfect pentru a adauga textura cremoasa si dulceata clatitelor si vafelor.

Proteina de orez brun are un continut ridicat de aminoacizi si este ideala pentru completarea profilului proteic al proteinei de mazare. Aceasta optiune de proteina ​​vegetale este usor de digerat si este hipoalergenica.

Amidonul de tapioca si praful de copt sunt ingrediente cu scop functional in acest amestec si care sustin usurinta de preparare, oferind totodata structura, consistenta, capacitate de dospire si sporind aroma naturala a cerealelor integrale.

PENTRU PREPARAREA CLATITELOR:
Pentru a prepara o clatita se adauga 2 linguri din acest amestec.

PASUL 1: Se amesteca mixul pentru clatite si vafe cu bautura vegetala sau apa intr-un raport de 1:1.
PASUL 2: Se omogenizeaza continutul pana devine gros si cremos.
PASUL 3: Se gateste intr-o tigaie la foc mediu, timp de 3-4 minute. Se intoarce clatita pe cealalta parte la jumatatea timpului, in momentul in care se formeaza bule pe suprafata si baza este aurie.

PENTRU PREPARAREA VAFELOR:
Pentru a prepara o vafa se adauga 4 linguri din acest amestec.

PASUL 1: Se amesteca mixul pentru clatite si vafe cu bautura vegetala sau apa intr-un raport de 1:1.
PASUL 2: Se omogenizeaza continutul pana devine gros si cremos.
PASUL 3: Se pune aluatul in aparatul de vafe si se gateste conform instructiunilor sale.

Clatitele si vafele gata preparate se servesc cu toppingurile dorite: fructe proaspete, unturi tartinabile, gemuri, nuci, alune etc.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite