Ohvaz Granola cu Caju, Banane, Caise 300 Gr

Granola cu Caju, Banane, Caise 300 Gr
28,19 lei

Nu este in stoc

180

Descriere Granola cu Caju, Banane, Caise 300 Gr de la Ohvaz

Granola cu Caju, Banane, Caise 300 Gr Ohvaz

*** Momentan, pungile de granola Caju, Banane, Caise sunt indisponibile. Dacă dorești acest produs, îl putem livra în punga argintie nebranduită. Practic vei primi același produs, dar în alt ambalaj 

Bucura-te de granola plina de textura, fara zahar adaugat sau ulei de palmier, facuta cu iubire chiar in Bucuresti. Dintre cele 3 arome de granola produse de Ohvaz, aceasta este cea mai putin dulce, dar este cea mai crunchy si satisfacatoare. Primesti fix ce vezi in poze - granola premium pe care o poti manca impreuna cu toata familia!

Este bogată în fibre dietetice – Fiind un preparat din ovăz și cereale integrale, granola este un aliment bogat în fibre ce oferă o senzație îndelungată de sațietate. Consumul de fibre reduce ritmul în care organismul digeră zaharurile și carbohidrații, prin urmare, conținutul mare de fibre din granola ar putea ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Digestie mai buna – Cerealele de înaltă calitate care se regăsesc în granola conțin fibre probiotice, ceea ce ajută la menținerea unui nivel ridicat de bacterii sănătoase în intestine și la echilibrarea sistemului digestiv.

Ajută la reglarea tensiunii arteriale – Proprietăţile benefice ale fulgilor de ovăz sunt confirmate prin numeroase studii realizate de dieteticieni, diabetologi şi specialişti în domeniul alimentaţiei. Se ştie că alimentele cu conţinut ridicat de fulgi de ovăz, cum este şi granola, sunt benefice pentru reglarea tensiunii arteriale.

Ingrediente: fulgi de ovaz 42, banane deshidratate 13 (felii de banane, ulei de cocos), caju 8, migdale 8, caise deshidratate 8, sirop de curmale 7, seminte de dovleac 7, seminte de floarea soarelui 7

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite