Ohvaz Granola cu Ciocolata si Merisoare 300 Gr

Granola cu Ciocolata si Merisoare 300 Gr
28,19 lei

Nu este in stoc

180

Descriere Granola cu Ciocolata si Merisoare 300 Gr de la Ohvaz

Granola cu Ciocolata si Merisoare 300 Gr Ohvaz

Bucura-te de micul dejun cu granola Ohvaz plina de ciocolata si merisoare! Am testat toate 3 aromele de granola, iar aceasta pare sa fie cea mai apreciata. Poate de la aroma de scortisoara, poate de la ciocolata belgiana, cert e ca aceasta reteta a primit note maxime de la toti prietenii si cunoscutii nostri. Iar lista de ingrediente este cat se poate de simpla.

Ca de obicei: fara zahar adaugat, chimicale dubioase sau conservanti! In plus, desi avem un echipa un expert Photoshop, pozele de pe ambalaje sunt reale. Vezi fix ceea ce gasesti in punga, nu povesti. Si ne bucuram sa zicem ca am fost foarte generosi cu ingredientele premium.

Ingrediente: fulgi de ovaz 47, migdale 10, fulgi de cocos 10, seminte de dovleac 9, merisoare confiate 8 (merisoare, sirop de ananas, concentrat din suc de ananas, ulei de floarea soarelui), ciocolata amaruie 9 (masa de cacao 84, eritritol, unt de cacao, cacao pudra, lecitina din floarea soarelui, arome naturale, Stevia Rebaudiana), sirop de curmale 7, scortisoara 1

De ce  mănânci granola?

Este bogată în fibre dietetice – Fiind un preparat din ovăz și cereale integrale, granola este un aliment bogat în fibre ce oferă o senzație îndelungată de sațietate. Consumul de fibre reduce ritmul în care organismul digeră zaharurile și carbohidrații, prin urmare, conținutul mare de fibre din granola ar putea ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Digestie mai buna – Cerealele de înaltă calitate care se regăsesc în granola conțin fibre probiotice, ceea ce ajută la menținerea unui nivel ridicat de bacterii sănătoase în intestine și la echilibrarea sistemului digestiv.

Ajută la reglarea tensiunii arteriale – Proprietăţile benefice ale fulgilor de ovăz sunt confirmate prin numeroase studii realizate de dieteticieni, diabetologi şi specialişti în domeniul alimentaţiei. Se ştie că alimentele cu conţinut ridicat de fulgi de ovăz, cum este şi granola, sunt benefice pentru reglarea tensiunii arteriale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite