Cereale BIO expandate fara zahar, ineluse Triboo Smileat

Cereale BIO expandate fara zahar, ineluse Triboo Smileat

Disponibil la comanda online

SKU 17002
40,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cereale BIO expandate fara zahar, ineluse Triboo Smileat de la Smileat

Cerealele expandate Triboo sunt 100% organice,

nu contin zahar sau indulcitori adaugati si au la baza proteine vegetale. Au o textura crocanta, o aroma dulce si contin ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Aceste cereale depasesc parametrii nutritionali ai unui mic dejun ideal propus de Harvard, deoarece reduc cantitatea nutritionala de zahar recomandata ca maxim(de la 5 g la 4.1 g) si cresc cantitatea de fibra minima recomandata (de la 5g la 9.9g).

Care este secretul gustului dulce? INULINA - un ingredient natural (o polizaharida) care se gaseste in mod obisnuit in fructe si legume precum agave. Inulina de agave este o fibra prebiotica solubila care favorizeaza dezvoltarea microbiotei intestinale. Are un indice glicemic scazut, ajutand astfel la controlul glicemiei si prelungeste senzatia de satietate.

Acest produs se poate consuma imediat. Serveste cerealele intr-un castron, adauga lapte sau iaurt dupa gust. Inchide punga interioara dupa fiecare utilizare.

Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta. 

Compozitie: Grau integral* 66.6%, fibra de radacina de cicoare* 13.4%, faina de naut* 6.6%, faina de linte verde* 6.6%, inulina*, pudra de curmale*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1589kj/376kcal, grasimi 2.4g din care acizi grasi saturati 0.4g, carbohidrati 74g din care zaharuri 4.1g, fibre 9.9g, proteine 10.1g, sare 0.03g.

Beneficii: Cerealele expandate Triboo sunt 100% organice, nu contin zahar sau indulcitori adaugati si au la baza proteine vegetale. Au o textura crocanta, o aroma dulce si contin ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Utilizare produs: Acest produs se poate consuma imediat. Serveste cerealele intr-un castron, adauga lapte sau iaurt dupa gust. Inchide punga interioara dupa fiecare utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite