Pufuleti Smilitos BIO cu ulei de masline, banane si capsuni, +6 luni Smileat

Pufuleti Smilitos BIO cu ulei de masline, banane si capsuni, +6 luni Smileat

Disponibil la comanda online

SKU 17003
12,14 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pufuleti Smilitos BIO cu ulei de masline, banane si capsuni, +6 luni Smileat de la Smileat

Pufuletii Smilitos bio cu ulei de masline, banane si capsuni, +6 luni de la Smileat

sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contin ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Ofera-i micutului tau o clipa de rasfat cu cel mai bun si mai distractiv pufulete, produs din porumb, ulei de masline extravirgin la care se adauga aroma delicioasa a capsunilor si bananelor mult indragite de bebelusi si copii. O textura fina care pur si simplu se topeste in gura!

Pentru ca Smileat pune pret pe mancarea si nutritia copilului tau dar si pe bucuria lui atunci cand degusta ceva placut si sanatos, acesti pufuleti Smilitos sunt ideali pentru orice moment al zilei si poti sa-i iei cu tine oriunde datorita ambalajului imbunatatit care permite o conservare optima si o mentinere proaspata si aromata a produsului. Acest produs este realizat cu cele mai bune materii prime din agricultura ecologica spaniola, fiind 100% natural, fara adaos de zahar sau sare, fara conservanti sau agenti de ingrosare.

Este ecologic si sanatos, acesta fiind si principiul definitoriu Smileat. Bebelusul tau poate sa consume aceasta gustarica incepand cu varsta de 6 luni. Acesti pufuleti sunt suficient de mari pentru ca bebelusul sa ii poata tine singur in mana, fara ajutor. Este o gustare potrivita in orice moment al zilei. 

Compozitie: Porumb* 75%, ulei de masline extravirgin* 13%, banane* deshidratate 8%, pudra din suc de capsuni* 4%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1820kj/431kcal, grasimi 9.6g din care acizi grasi saturati 1.6g, glucide 79g din care zaharuri 6g, fibre 1.5g, proteine 6.6g, sare 0.068g.

Beneficii: Pufuletii Smilitos sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contin ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Utilizare produs: Bebelusul tau poate sa consume aceasta gustarica incepand cu varsta de 6 luni.
Acesti pufuleti sunt suficient de mari pentru ca bebelusul sa ii poata tine singur in mana, fara ajutor.
Este o gustare potrivita in orice moment al zilei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite