Dacia Plant Interferonat 120 comprimate

Interferonat 120 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 2238
103,65 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Interferonat 120 comprimate de la Dacia Plant

Interferonat, Dacia Plant, 120 comprimate

IInterferonat - reprezinta un amestec de plante cu efect regenerator, imunostimulent si protector hepatic, care stimuleaza secretia endogena de interferon, fiind recomandat in principal ca adjuvant in afectiuni hepatice si in unele deficiente imunitare.

Interferonul este o proteina sintetizata in organism, in mai multe tesuturi si sub mai multe tipuri, dotata cu proprietati antivirale, antiproliferative si imunomodulatoare. Cateva exemple: α (produs de monocite), β (produs de fibroblasti), γ (produs de limfocitele T), etc. Interferonul are rol in apararea organismului impotriva infectiilor (bacteriene, virale, antiparazitare). Este utilizat in tratamentul hepatitelor cu virus B, C si D, leucemiei si tumorilor maligne.

In conditiile vietii moderne, supuse agresiunii mediului extern si pericolului contaminarii cu agenti patogeni, necesitatea unei bune aparari imunitare se regaseste pe prim plan. Plantele din compozitia produsului Interferonat stimuleaza mecanismele de aparare ale organismului, avand un puternic efect imunostimulent. Stresul cotidian, alimentatia necorespunzatoare (prin adaugarea aditivilor alimentari), sedentarismul si fumatul, genereaza cantitati mari de radicali liberi, care conduc la degenerescenta organismului si scaderea rezistentei la agresiunea factorilor externi. Interferonat genereaza un puternic efect antioxidant prin neutralizarea radicalilor liberi, asigurand organismului o protectie eficienta.

Contribuie la:

 • intarirea sistemului imunitar prin sustinerea secretiei de interferon,
 • protejarea si regenerarea celulelor hepatice
 • normalizarea functiilor hepatice
 • detoxifierea ficatului
 • mentinerea procesului de multiplicare celulara de la nivelul ficatului in limite normale
 • imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului
 • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Actiuni:

 • stimuleaza secretia de: interferon, TNF-α, interleukine IL -1β, IL-8, IL -10, IL -12, limfocite B, celule NK (natural killer), celule T supresoare, macrofage; normalizeaza functia hepatica la persoanele cu hepatita B; regleaza nivelul de transaminaze; reduce tendinta de fibrozare a ficatului; imunostimulent, antiviral, hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, antihepatotoxic.

Alte actiuni:

 • antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza)
 • antimutagen
 • antioxidant
 • hipocolesterolemiant
 • hipolipemiant
 • antiinflamator
 • antibacterian
 • hipoglicemiant slab
 • usor hipotensiv.

Adjuvant in:

 • hepatita B, C si D (hepatite virale)
 • steatoza hepatica,
 • hepatite toxice,
 • ciroza si tumori hepatice,
 • insuficienta hepatica,
 • viroze,
 • deficiente imunitare.

Contraindicatii: boli autoimune, transplant de organe, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Observatii: se recomanda ca, pe perioada utilizarii produsului INTERFERONAT sa se realizeze o cura cu polen crud (administrat cate o lingurita de 2 ori pe zi, inaintea mesei), pentru cresterea efectului farmacodinamic.

Armurariu (Silybum marianum) - este o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Studii de specialitate realizate asupra acestei plante au identificat in compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina (alcatuit din silibina, silidianina si silicristina), care reprezinta componenta biologic activa, raspunzatoare de aparitia efectului farmacodinamic. Armurariul este considerat a fi planta cu actiunea cea mai intensa si mai complexa la nivel hepatic, fiind regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector si antihepatotoxic (are capacitatea de a contracara efectele nefaste ale supradozarii unor medicamente sau ale intoxicatiilor cu substante chimice sau cu ciuperci). Alte proprietati: hipocolesterolemiant, antitumoral, antiproliferativ, neurotrofic, neuroprotector, antioxidant, sustine activitatea hepatica si renala si protejeaza cele doua organe impotriva efectelor adverse ale chimioterapiei.

Astragalus (Astragalus membranaceus) - este o planta utilizata de mii de ani in medicina traditionala chineza pentru stimularea sistemului imunitar. In compozitia sa au fost identificate: izoflavone, astramembraninele I, II si astragalanii I, II si III, substante bioactive cu actiune imunostimulenta, antivirala, antiinflamatoare, antifibrozanta si anticirotica. Studiile clinice au aratat ca, Astragalus determina: stimularea secretiei de interferon, cresterea numarului de limfocite T, macrofage, imunoglobuline A, G si M, interleukina-6, celule NK (natural killer) si TNF (factor de necroza tumorala) fiind recomandat ca adjuvant in hepatite virale B si C, precum si in alte afectiuni in care raspunsul imunitar este mult diminuat, cum ar fi infectiile cu papiloma virus, herpes simplex si herpes Zoster, meningite virale si viroze respiratorii.

Schizandra (Schisandra sphenanthera) - este o planta care se utilizeaza in medicina traditionala chineza pentru tratarea hepatitelor. Schizandra contine derivati lignanici (schizandrinele A, B si C, schisandroli, gomisinele A, B, G si K si pregomisine) cu actiune hepatoprotectoare, antihepatotoxica, antivirala si antioxidanta. Planta regleaza nivelul de transaminaze, reduce necroza hepatica, fiind recomandata ca adjuvant in: hepatite virale, steatoza hepatica, ciroza si tumori hepatice. Alte proprietati: antiulceros, antiagregant-plachetar, antiinflamator si antitumoral.

Agaricus (Agaricus blazei Murrill) - este o ciuperca originara din Brazilia, dar cultivata pe scara larga in Japonia, unde a primit denumirea ''Himematsutake'', cercetatorii japonezi descoperind proprietatile puternic imunostimulente si antitumorale ale acesteia. In compozitia sa au fost identificate: polizaharide (α-1,4-D-glucan, α-1,6-D-glucan, β-1,3-D-glucan), steroizi (ergosterol, blazeina), glucomanan, proteoglucani, riboglucani,aminoacizi si vitamine, substante bioactive cu actiune puternic imunostimulenta (stimuleaza secretia de interferon, TNF-α, interleukina IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare si macrofage), antitumorala (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), antimutagena, antivirala. Agaricus scade colesterolul si trigliceridele si normalizeaza functia hepatica la persoanele cu hepatita B. Alte proprietati: hipoglicemiant, hipotensiv, antioxidant, reduce stresul oxidativ si inhiba peroxidarea lipidelor.

Ganoderma (Ganoderma lucidum) - in medicina traditionala chineza Ganoderma este considerata un ''elixir al nemuririi'', avand capacitatea de a creste longevitatea si de a vindeca numeroase boli. In China este utilizata de peste 4000 de ani, fiind folosita in tratamentul tumorilor, tulburarilor hepatice, hipertensiunii arteriale si a altor maladii. Ganoderma lucidum contine: lanostanoizi triterpenici, germaniu organic si polizaharide, substante bioactive cu actiune imunomodulatoare, antivirala (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotectoare, antitumorala (induce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza) si radioprotectoare. Alte proprietati: stimulent al circulatiei periferice si cerebrale, anti-androgenic (prin inhibarea 5-α-reductazei si blocarea receptorilor androgeni), analgezic, hipolipemiant, antioxidant, usor hipotensiv, slab hipoglicemiant, antitrombotic; imbunatateste oxigenarea tesuturilor, mareste longevitatea.

Noni (Morinda citrifolia) - fructele acestui arbore originar din sud-estul Asiei contin: polizaharide, antrachinone (morindona, morindaparvina A, etc), iridoide (morindacina), alcaloizi, terpenoide si acizi triterpenici (acidul ursolic), substante bioactive care stimuleaza eliberarea de interferon, TNF (factor de necroza tumorala), interleukine IL-1β, IL-10, IL-12, actionand astfel ca imunostimulent. Alte proprietati: analgezic, antiinflamator, antiangiogenic, antitumoral, antibacterian, antioxidant, hipotensiv.

Aloe (Aloe vera) - este cunoscuta si folosita ca planta de leac de peste 4000 de ani. Conform ultimelor cercetari medicale in domeniu, exista aproximativ 400 de specii de aloe, Aloe vera fiind specia cu cea mai mare eficienta terapeutica si care contine: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), aloerezine A si B, polizaharide, aloe-emodina, aloe-lectina, polipeptide, saponine, glicoproteine, antrachinone, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), 20 de aminoacizi (dintre care 7 esentiali) si enzime, substante bioactive cu actiune: imunostimulenta, antivirala (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotectoare si regeneranta celulara. Alte proprietati: detoxifiant, antiinflamator, laxativ, antioxidant, antibacterian, antifungic, antiviral, hipocolesterolemiant, hipoglicemiant (in diabetul zaharat de tip II), remineralizant, radioprotector, cicatrizant, antireumatic, vitaminizant.

Ulei esential de fenicul (Foeniculi aetheroleum) - alcatuit din: anetol, aldehida anisica, limonen, terpinolen, sabinen si α-tuien, prezinta actiune coleretica, colagoga si antispastica.


Interferonat 120 comprimate - producator Dacia Plant se recomanda pentru Hepatita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Armurariu (Silybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (200 mg); astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (150 mg); schizandra (Schisandra chinensis) - extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (150 mg); agaricus (Agaricus blazei) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); noni (Morinda citrifolia) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe (75 mg); aloe (Aloe vera) - extract hidroalcoolic 20:1 din parti aeriene (50 mg); ulei esential de fenicul (Foeniculum vulgare) (0,11 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Pe perioade scurte (trei saptamani) se poate face o cura intensiva cu cate 2 comprimate de 4 ori pe zi. Dupa aceasta perioada se continua cu cate 1 comprimat administrat de 4 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dacia Plant:

DACIA PLANT este un producator roman de remedii naturale. De 11 ani realizeaza produse care au la baza cele mai bune materii prime naturale si retete originale. Produsele Dacia Plant pe baza de plante sunt: ceaiuri compuse, ceaiuri simple, comprimate, gama pentru copii Ingerasul, gama pentru femei Sublima, gemoderivate, pulberi, siropuri, tincturi compuse, tincturi simple. 

Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social