Secom Glutathione Reduced 60 capsule

Glutathione Reduced 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 2608
260,25 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Glutathione Reduced 60 capsule de la Secom

Glutathione Reduced 500mg, Secom, 60 capsule

Glutathione Reduced 500mg (Jarrow Formulas) - forma patentata, biologic activa de glutation redus ce ajuta la mentinerea capacitatii de detoxifiere a ficatului.

Avantaje:

 • contine glutation redus, 500mg/capsula, OPITAC™, forma biologic activa predominanta de la nivel celular (12), obtinut printr-un procedeu patentat de firma japoneza KOHJIN Life Sciences Co.,Ltd., ce detine certificatele GRAS si Kosher (nu contine organisme modificate genetic si hibrizi proveniti de la specii diferite; este supusa unor inspectii riguroase)
 • sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
 • ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Efecte si beneficii:

Glutationul, unul dintre cei mai puternici si predominati antioxidanti intracelulari ai organismului, este o polipetida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman. Prezinta un rol important in apararea antioxidanta, metabolismul nutrientilor si echilibrarea proceselor ce se desfasoara la nivel celular (sinteza proteinelor si a ADN-ului, diviziunea celulara normala, sinteza citokinelor si aparitia raspunsului imun).

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii semnificative acesta se gaseste si in alte organe (ex. plamani, rinichi, splina).

 • sustinerea proceselor normale de oxidare; echilibreaza nivelul speciilor reactive de oxigen si ofera suport organismului in fata actiunii acestora asupra membranelor, proteinelor, lipidelor, ADN-ului mitocondrial (proprietatile sunt sustinute si la nivel cerebral datorita capacitatii de a traversa bariera hemato-encefalica):
 • » glutationul redus este principalul transportator al gruparilor SH (sulfhidril) libere care prezinta capacitatea de a echilibra radicalii liberi prin cedarea unei perechi de electroni
 • » mentine un nivel normal al enzimelor proinflamatorii si ofera suport in limitarea actiunii acestora asupra celulelor cu membrane bogate in acizi grasi polinesaturati (de ex.: celulele imunitare, spermatozoizii, hepatocitele, neuronii etc.)
 • mentinerea capacitatii normale de detoxifiere a ficatului prin participare la faza I si II a detoxifierii hepatice; contribuie la sustinerea eliminarii din organism a produsilor finali de metabolism
 • mentinerea unui raspuns imunitar normal, prin:
 • » favorizarea secretiei de interleukina IL-2, limfocite T, celule NK
 • » sustinerea activitatii normale a macrofagelor si granulocitelor, cu rol in mentinerea diviziunii celulare normale si limitarea actiunii factori perturbatori
 • sustinerea nivelului normal de glutation in stari cu deficit de sinteza cauzat de diversi factori perturbatori endogeni sau exogeni,
 • nivel crescut de hormoni, consum redus de proteine, dezechilibre ale diviziunii celulare normale, inaintarea in varsta etc..

Glutathione Reduced 500mg 60 capsule  - producator Secom (Jarrow Formulas) se recomanda pentru Hepatita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per 1 capsula: Glutation 500 mg (redus)

Administrare

Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Secom: SECOM este companie romaneasca, importator si distribuitor de suplimente alimentare. Produsele Secom acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 250 de produse 100% naturale, marcile: Solaray, Childlife Essentials, Essiac, Jarrow Formulas, Kal, Nature's Way. Produsele naturiste Secom contin: vitamine si minerale, extracte din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale. Produsele Secom se adreseaza adultilor si copiilor. Portofoliul Secom include si marca de cosmetice Andalou Naturals.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite