PlantExtrakt Polygemma 18 Colesterol 50 ml

Polygemma 18 Colesterol 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 3399
34,81 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Polygemma 18 Colesterol 50 ml de la PlantExtrakt

Polygemma 18 Colesterol, Plantextrakt, 50 ml

Polygemma 18 Colesterol - ajuta la mentinerea nivelului normal al lipidelor in organism. Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Migdal dulce, mladite de Maslin si Rozmarin.

Actiune:

  • protejeaza vasele sanguine si imbunatateste circulatia sanguina prin scaderea colesterolului total, a trigliceridelor, hiper-beta- lipoproteinelor, normalizeaza hiper-beta-fosfolipidemia, regularizeaza fosfolipidele totale 
  • efect coleretic si colagog, eficientizand eliminarea excesului de colesterol la nivel biliar

Polygemma 18 Colesterol 50 ml - producator PlantExtrakt se recomanda pentru Hipercolesterolemie si face parte din oferta magazinului online cu produse maturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Extracte gemoterapice din muguri de Migdal dulce, mladite de Maslin si Rozmarin.

Administrare

Se recomanda administrarea a 2 ml de 3 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese - cure de 3-6 luni, repetate la nevoie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite