Sanience KORILL ULEI DE KRILL, 30 CAPSULE MOI

KORILL ULEI DE KRILL, 30 CAPSULE MOI
50,00 lei

Nu este in stoc

Descriere KORILL ULEI DE KRILL, 30 CAPSULE MOI de la Sanience


Korill - ulei de krill asigura functionarea optima a sistemului cardiovascular, prin reglarea nivelului de colesterol si trigliceride, reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare, mentinerea tensiunii arteriale in limitele normale si refacerea necesarului de acizi grasi esentiali si de antioxidanti naturali. In plus, Korill – Ulei de krill contine noua generatie de Omega rosu, ce regleaza nivelul colesterolului si al tensiunii arteriale normale.

Krill-ul (Euphausia superba) folosit pentru obţinerea uleiului de krill din Korill este o specie de crustacee cu răspândire în cel mai curat ocean al planetei – Oceanul Antarctic. Creveţii polari sunt recoltaţi prin metoda ECO HarvestingTM şi prelucraţi imediat, printr-un procedeu patentat. Astfel se extrage cel mai pur şi concentrat ulei de krill, complet lipsit de poluanţi. Culoarea roşie caracteristică este dată de cel mai puternic antioxidant marin cunoscut – astaxantin, ce asigură stabilitatea naturală a uleiului de krill din Korill şi îl face să fie de 40 de ori mai eficient decât Omega clasic.

Beneficii Korill ulei de krill:

● Uleiul de krill din Korill este bogat în astaxantin (un pigment natural), cel mai puternic antioxidant marin cunoscut;
● Uleiul de krill din Korill nu necesită adaos de conservanţi, spre deosebire de uleiurile de peşte;
● Uşor de administrat, fără reflux gastric neplăcut;
● Capsule mici, uşor de înghiţit.
● Eficacitate dovedită clinic în reducerea colesterolului şi trigliceridelor (conform K. Berge et al., Nutrition Research 34 (2014) 126-133.)

Recomandari Korill ulei de krill:

● Scăderea nivelului de colesterol şi trigliceride;
● Menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular pe termen lung;
● Îmbunătăţirea funcţiei cognitive;
● Menţinerea unei funcţii hepatice normale.

Mod de utilizare Korill ulei de krill:

Doza recomandată pentru adulţi: 1 – 2 capsule de Korill/ zi.

Se recomandă administrarea Korill în cure de minim 3 luni, urmate de o pauză de 2 săptămâni. Curele pot fi repetate de 2-3 ori pe an.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite