Medica Agaricus 30 capsule

Agaricus 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 11496
28,44 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Agaricus 30 capsule de la Medica

AgaricusMedica, 30 capsule

Agaricus inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor la nivelul organului genital feminin. Creste apararea specifica si nespecifica a organismului. Stimuleaza apararea naturala a organismului, activand celulele killer (parti importante ale sistemului imunitar).

Ciuperca soarelui este originala din Brazilia, a caror substante active responsabile de efectele sale benefice sunt beta glucanii, polizaharide ce inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor si a vaselor de neoformatie (vase ce se formeaza in jurul tumorilor si care au rol in hranirea acesteia), mai ales la nivelul aparatului genital feminin. Pe langa beta glucani din ciuperca au mai fost izolati si alti compusi cu proprietati antitumorale si antimetastazice: ergosterol si piroglutamatul de sodiu. In plus reduce nivelul seric al glucidelor si lipidelor, diminuand depunerile de aterom pe peretii vaselor de sange.

Adjuvant in:

  • tumori cu diverse localizari,
  • imunitate scazuta,
  • viroze,
  • hipercolesterolemie,
  • hipertrigliceridemie,
  • ateroscleroza,
  • hepatite virale.


Agaricus 30 capsule - producator Medica se recomanda pentru Tumori si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ciuperca soarelui (Agaricus blazei pileus) 0,250g/cps.

Administrare

1-2cps, inainte de mese, dimineata sau la pranz, timp de 3-4 luni.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social