Aghoras Apa de gura AquaNano Vital aur, argint coloidal 480 ml

Apa de gura AquaNano Vital aur, argint coloidal 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13141
39,34 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Parodontoza Gingivita Produse cosmetice Igiena dentara
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apa de gura AquaNano Vital aur, argint coloidal 480 ml de la Aghoras

Apa de gura AquaNano Vital aur, argint coloidal, Aghoras, 480 ml

Apa de gura AquaNano Vital aur, argint coloidal - intre acest produs si aurul coloidal Vital-Pur, exista o diferenta de compozitie: continutul este 50% argint coloidal si 50% aur coloidal. Produsul capata astfel valentele ambelor elemente.

De asemenea, din punct de vedere legal si comercial el este notificat ca si apa de gura. Folosit ca atare, el genereaza foarte multe efecte benefice la nivelul gingiilor si dintilor, fiind antiinflamator, antibacterian, regenerator. Persoanele care sufera datorita implanturilor sau altor lucrari dentare, precum si persoanele care sufera de paradontoza, vor simti din plin aceste efecte benefice.

Folosirea este simpla: se tine cat mai mult timp in gura. Desigur, neavand alti constituenti decat argintul si aurul coloidal, inghitirea sa accidentala este nedaunatoare, spre deosebire de majoritatea apelor de gura comerciale (daca nu cumva toate...). 

Proprietatile antibacteriene si antiinflamatoare ale argintului coloidal, precum si cele antioxidante ale aurului (sub forma metalica), pot ajuta la o mai buna igiena a cavitatii bucale.

In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub forma de flocoane, foite, particule, si nu sunt daunatoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la aur sau argint.


Apa de gura AquaNano Vital aur, argint coloidal 480 ml - producator Aghoras se regaseste in categoria Igiena dentara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Apa distilata, aur, argint 12ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.

 • General
  • Igiena dentara
   Apa de gura
  • Efectul asupra dintilor
   Tratare parodontita
  • Pentru copii sau adulti
   Adulti
  • Afectiuni
   Parodontoza
   Gingivita

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite