Ecodenta Set Family natural oral care cu Bergamota, Carbune si Capsuni, 3 pcs

Set Family natural oral care cu Bergamota, Carbune si Capsuni, 3 pcs
64,51 lei

Nu este in stoc

Descriere Set Family natural oral care cu Bergamota, Carbune si Capsuni, 3 pcs de la Ecodenta

Set Family natural oral care cu Bergamota, Carbune si Capsuni, 3 pcs

Setul este format din :

1 x Pasta de dinti pentru albire cu bergamot, uleiuri de lamaie si Kalident, Ecodenta, 100ml Pasta de dinti pentru albire cu bergamot, uleiuri de lamaie si Kalident pentru bautori de cafea, ceai, vin si fumatori. Uleiul esential de bergamota are o aroma proaspata revigoranta de citrice.

Uleiul esential de lamaie ajuta la inlaturarea eficienta a petelor galbene cauzate de consumul de bauturi colorate si de fumat si eliminarea respiratiei urate. Kalident: o sursa naturala de calciu care ajuta smaltul sa restabileasca cantitatea necesara de minerale.

1x Pasta de dinti pentru albire Ecodenta, Extra Black cu carbune si Teavigo, 100 ml Pasta de dinti neagra pentru albire cu carbune activ si TeavigoTM este conceputa pentru persoanele care cauta solutii inovatoare si neconventionale pentru periajul zilnic.

Aceasta pasta de dinti indeparteaza in mod eficient tartrul si are un efect de albire puternic si revigorant. Substanta inovatoare cunoscuta sub numele de TeavigoTM asigura ingrijire dentara completa: protejeaza impotriva depunerii tartrului, ofera un efect antibacterian bland si lasa o senzatie de prospetime de lunga durata.

1 x Pasta de dinti pentru copii cu aroma de capsuni si morcov, Ecodenta, 75ml Pasta de dinti Ecodenta Kids curata perfect dintii copiilor si-i mentine albi si sanatoasi. Aroma de capsuni nu este uimitoare doar pentru milkshake. Este la fel de minunata pentru pasta de dinti pentru copii.

Mai ales atunci cand este amestecata cu extracte de morcov + Kalident. Ceea ce obtineti este o formula inovatoare, gustoasa care poate ingriji cu adevarat dintii copiilor dvs. Intareste smaltul, scade riscul de deteriorare a dintelui si, destul de important, protejeaza dintii. Iar gustul este delicios.  

Ingrediente: ingredientele pentru fiecare produs din acest set pot fi consultatate in pagina de produs.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite