Georganics Pasta de dinti minerala Orange 60 ml

Pasta de dinti minerala Orange 60 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13793
39,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pasta de dinti minerala Orange 60 ml de la Georganics

Pasta de dinti minerala Orange, Georganics60 ml

Pasta de dinti minerala Orange - pastele de dinti Georganics au fost dezvoltate special pentru a curata si remineraliza dintii in mod natural. Bogate in minerale-cheie precum calciul, potasiul, magneziul si dioxidul de siliciu natural organic, formulele au fost create folosind cele mai bune ingrediente, cu toatele certificate drept organice si de uz alimentar.

Pasta de dinti naturala contine ulei esential de portocale organic. Acest ulei cu aroma dulce, calda, delicat-florala este ideal pentru copii mai mici si mai mari. Portocala este, de asemenea, o alegere sigura si pentru copiii mici si gravide, cunoscuta fiind pentru proprietatile sale calmante pronuntate si totusi blande.

Formula sa fara fluor si SLS este un substitut ideal pentru pastele de dinti traditionale.

Pasta de dinti naturala este ambalata in borcanas din sticla reciclabila, cu capac din aluminiu si in cutie de carton reciclabil.

Continut 60 ml: necesarul pentru 4 saptamani / 1 persoana / spalare de 2 ori pe zi

  • formula organica, fara fluor, SLS si glicerina
  • bogata in minerale, sustine remineralizarea
  • PETA cruelty-free
  • vegan
  • zero waste.

Promisiunea Georganics. Cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza in manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala.

Sustenabil. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.

Ingrediente principale: portocale.