Georganics Rezerve Ata dentara Charcoal 2*50 m

Rezerve Ata dentara Charcoal 2*50 m

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13788
39,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Rezerve Ata dentara Charcoal 2*50 m de la Georganics

Rezerve Ata dentara CharcoalGeorganics, 2*50 m

Rezerve Ata dentara Charcoal - nu aruncati micul recipient din sticla al atei dentare Georganics, pentru ca acesta se poate reumple! Cu rezervele 2 x 50m. Ata dentara Charcoal este obtinuta dintr-un mix de fibre de carbune si PLA pe baza de porumb. Firul este acoperit, apoi, cu ceara vegetala si aromat folosind ulei esential organic de menta. Cei 50 m de ata dentara sunt ambalati intr-un mic recipient din sticla reutilizabil, inchis cu capac metalic cu filet.

Cei 2*50 m se traduc in aproximativ 300-350 de utilizari.

Vegan & Cruelty Free. Complet naturala si fara fluor. Recipient reutilizabil, se poate reumple cu rezervele de ata dentara Georganics. Ambalaje biodegradabile. Zero waste.

Promisiunea Georganics. Cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza in manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala.

Sustenabil. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.