Georganics Ulei pentru igiena orala Orange 100 ml

Ulei pentru igiena orala Orange 100 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Igiena dentara

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ulei pentru igiena orala Orange 100 ml de la Georganics

Ulei pentru igiena orala OrangeGeorganics, 100 ml

Ulei pentru igiena orala Orange - clatirea cavitatii bucale cu un ulei special conceput are efecte calmante si antimicrobiene. Formarea placii bacteriene este diminuata iar petele de pe smalt reduse. Amestecul creat de catre Georganics imbina uleiul virgin de cocos cu un mix specific de uleiuri esentiale si constituie o reala alternativa la apele de gura conventionale.

Uleiul Orange combina baza de ulei de cocos organic cu proprietatile uleiului esential de portocale organic. Acesta din urma, cu o aroma dulce, calda, delicat-florala este ideal atat pentru copii cat si pentru adulti. Portocala este, de asemenea, o alegere sigura pentru copiii si gravide, cunoscuta fiind pentru proprietatile sale calmante pronuntate si blande.

Amestec de uleiuri cu actiune de reducere a prezentei bacteriene si a placii dentare, cu ulei de cocos organic.

Ambalat in sticla din aluminiu reciclabila, cu capac din aluminiu si in cutie de carton reciclabil.

Continut 100 ml: 10-12 folosiri

  • formula organica, fara fluor, SLS si glicerina
  • PETA cruelty-free
  • vegan
  • zero waste.

Promisiunea Georganics. Cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza in manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala.

Sustenabil. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.

Ingrediente principale: portocale.