Nordics Periuta dinti efect de albire din carbune Binchotan Adulti

Periuta dinti efect de albire din carbune Binchotan Adulti

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 9284
18,52 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Periuta dinti efect de albire din carbune Binchotan Adulti de la Nordics

Periuta dinti efect de albire din carbune Binchotan Adulti, Nordics,

Periuta dinti efect de albire din carbune Binchotan Adulti periutele de dinti Nordics sunt realizate din bambus. Fiecare material folosit la realizarea periutelor este de origine 100% naturala, din bambus Moso (Phyllostachys edulis).

Nordics a ales acest tip de bambus, deoarece nu este comestibil pentru ursii panda, o specie pe cale de disparitie si astfel nu se atenteaza la viata si siguranta acestora. Periuta de dinti are perii moi si ascutiti, care curata usor rezidurile aflate in spatiile dintre dinti fara sa afecteze smaltul. Perii de culoare neagra sunt procesati cu carbune Binchotan care ajuta la albirea dintilor.

Carbunele activ Binchotan a fost folosit inca din secolul al XVII-lea in Japonia pentru filtrarea apei potabile, fiindca acesta reduce nivelul de clor, mineralizeaza apa si regleaza pH-ul. Este complet sigur si inofensiv, in comparatie cu peroxidul de hidrogen agresiv si nu are nici un impact negativ asupra smaltului dintilor. Periuta actionaza prin indepartarea „depozitelor” acumulate pe dinti si previne aparitia tartrului.

Manerul este tratat termic, deci este rezistent la apa. Perii sunt realizati dintr-un nailon reciclat, de calitate superioara, care se descompune de 20 de ori mai repede decat orice element din poliester obisnuit. Nordics foloseste perii de nailon si nu peri din par natural pentru ca acesta din urma, retine mult mai multe bacterii periculoase pentru igiena orala.

Se recomanda schimbarea periutei de dinti o data la 2-3 luni sau dupa orice raceala.