Weleda Apa de gura concentrata cu ratanhia 50 ml

Apa de gura concentrata cu ratanhia 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13657
48,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Gingivita Produse cosmetice Igiena dentara TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apa de gura concentrata cu ratanhia 50 ml de la Weleda

Apa de gura concentrata cu ratanhia, Weleda, 50 ml

Apa de gura concentrata cu ratanhia - pentru o respiratie proaspata si gingii sanatoase. Apa de gura cu ratanhia de la Weleda stimuleaza functiile naturale ale mucoasei si florei orale datorita uleiurilor eterice si substantelor minerale continute, improspatand in acelasi timp respiratia fara a afecta gustul. Extractele plantei peruane ratanhia si ale smirnei tonifica gingiile si mucoasa bucala, ajutand la prevenirea inflamatiilor si a sangerarilor gingivale.

Eficient si concentrat!

Un flacon de 50 ml corespunde cantitatii a mai mult de 6 litri de apa de gura.

In caz de inflamatii acute puteti aplica apa de gura cu ratanha si nediluata direct pe zonele sensibile si marginile gingiilor, masand cu varful degetelor sau cu un betisor cu vata. Veti observa pe loc efectul binefacator si linistitor.

Produs testat dermatologic. Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Weleda. In armonie cu omul si natura.

Ingrediente principale: ratanhia, smirna.


Apa de gura concentrata cu ratanhia 50 ml - producator Weleda se regaseste in categoria Igiena dentara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Alcohol, Water (Aqua), Commiphora Myrrha Extract, Krameria Triandra Root Extract, Flavour (Aroma)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract**, Calcium Fluoride**, Silver**, Magnesium Sulfate**. *din uleiuri esentiale naturale, ** sub forma foarte diluata.

Administrare

Adaugati cateva picaturi de apa de gura intr-un pahar umplut pe jumatate cu apa calduta. Clatiti bine gura cu solutia obtinuta. Recomandata si pentru gargara.

  • General
    • Igiena dentara
      Apa de gura
    • Fluor
      Cu fluor
    • Efectul asupra dintilor
      Dinti sensibili
    • Pentru copii sau adulti
      Adulti
    • Afectiuni
      Gingivita

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Weleda: Fondata in 1921 ca laborator farmaceutic, cu gradina proprie de plante medicinale, Weleda este astazi un producator mondial de cosmetice naturale holistice si de produse farmaceutice pentru terapia antropozofica. Inca de la infiintare, Weleda a urmarit atingerea unor obiective care decurg din principiile sale fundamentale. Produsele sunt menite sa sprijine oamenii in dezvoltarea lor personala, atat in mentinerea, promovarea si restabilirea sanatatii lor, cat si pentru atingerea unei stari de echilibru fizic si psihic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite