Pronat Tampoane Regular Organyc cu aplicator din bumbac organic 16 buc

Tampoane Regular Organyc cu aplicator din bumbac organic 16 buc

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13229
19,37 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tampoane Regular Organyc cu aplicator din bumbac organic 16 buc de la Pronat

Tampoane Regular Organyc cu aplicator din bumbac organicPronat, 16 buc

Tampoane Regular Organyc cu aplicator din bumbac organic - pentru igiena intima feminina contin un singur ingredient, bumbacul pur organic hipoalergenic, biodegradabil, fiind sigur pentru utilizare zilnica.

Tampoanele organice sunt ideale pentru femeile care vor sa evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, sa se simta proaspete, sigure si curate, alegand un produs hipoalergenic fara niciun efect negativ asupra mediului. Peste 80% din femeile care sunt alergice la contactul cu plasticul sau materialele sintetice au declarat ca prefera bumbacul. Fibrele naturale de bumbac ecologic sunt placute la atingere, lasa pielea sa respire si au pH neutru.

Veti simti beneficiile bumbacului inca din prima luna de utilizare.

Tampoanele din bumbac organic cu aplicator pentru igiena intima feminina contin un singur ingredient, bumbacul pur organic. Miezul absorbant al tamponului din bumbac organic este hipoalergenic, biodegradabil, tamponul natural fiind sigur pentru utilizare zilnica. Tamponul este albit fara clor, ceea ce reduce riscul iritatiilor sau alergiilor. Singurul proces de albire folosit este pentru o foarte buna igienizare. Aceste tampoane sunt tratate cu un dezinfectant natural, peroxidul de hidrogen (cunocut si ca apa oxigenata) care este o alternativa naturala si sigura la clor. Pentru si mai multa siguranta, tampoanele sunt ambalate individual. Aplicatorul cu marginea usor rotunjita permite inserarea delicata si confortabila.


Tampoane Regular Organyc cu aplicator din bumbac organic 16 buc - producator Pronat se regaseste in categoria Igiena intima si face parte din ofeta magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Fibre organice de bumbac, bumbac organic netesut, fir de bumbac. Ambalate individual cu deschidere usoara.

 • General
  • Igiena intima
   Absorbante si tampoane
  • Produse Bio, organice
   Produse Bio, organice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pronat: Pronat s-a născut cu 9 ani de zile în urmă când dorința de consum propriu pentru produse sănătoase s-a transformat în afacere. Categoriile
vizate sunt alimentele, suplimentele alimentare și cosmeticele:
toate trebuie să fie ”fără E-uri” dacă exista în portofoliul
Pronat. ”Doar ceea ce este mai bun este suficient de bun ca să devină
un produs Pronat!” Actualmente Pronat are
peste 90 de furnizori, în întregime din zona comunitară, peste 500 de
parteneri recurenți și cateva milioane de produse vândute. Piața internă
este dată de mixul de canale de distribuție: comerțul bio specializat,
lanțurile internaționale și de asemenea comerțul online. Pronat srl cuprinde import, ambalare, dezvoltare de produse, private label, distribuție în lanțuri de magazine (B2B) dar și vânzare direct la cumpărătorii finali.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social