Adams Vision Ulei de Germeni de Grau 50 ml

Ulei de Germeni de Grau 50 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Igiena si ingrijire

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ulei de Germeni de Grau 50 ml de la Adams Vision

Ulei de Germeni de Grau, Adams Vision, 50 ml

 

Uleiul din germeni de grau este foarte bogat in vitamina E si un puternic antioxidant, are o actiune recunoscuta de antiimbatranire si protejeaza pielea de radicalii liberi. Are un continut ridicat de carotenoide, care il face excelent pentru pregatirea pielii inainte de expunerea la soare, imbunatateste starea generala a pielii, restructureaza tesutul conjunctiv. Accelereaza formarea noilor celule, hraneste si protejeaza pielea. Este excelent pentru masajul sanilor, pentru pielea uscata, matura, lipsita de elasticitate. Este o sursa buna de antioxidanti si fitosteroli.

Componenti principali: Vitamine - A, D, E, B1, B2, B3, B6, F, proteine, minerale, acizi grasi esentiali: linoleic, oleic, palmitic.

 

Ulei de Germeni de Grau 50 ml - producator Adams Vision se recomanda pentru Piele si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite