Georganics Sapun natural pentru curatarea dintilor English Peppermint

Sapun natural pentru curatarea dintilor English Peppermint
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Igiena si ingrijire

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Sapun natural pentru curatarea dintilor English Peppermint de la Georganics

Descriere produs Sapun natural pentru curatarea dintilor English Peppermint de la Georganics 

Pastele de dinți Georganics au fost dezvoltate special pentru a curăța și remineraliza dinții în mod natural.

Bogate în minerale-cheie precum calciul, potasiul, magneziul și dioxidul de siliciu natural organic, formulele au fost create folosind cele mai bune ingrediente, cu toatele certificate drept organice și de uz alimentar.

Săpunul solid natural este modalitatea perfectă și 100% naturală pentru curățarea dinților.

Creat din ingrediente organice precum uleiurile saponificate de măsline sau sau cocos și aromat cu ulei esențial de mentă, formula non abrazivă a acestei paste de dinți sub formă de săpun permite dinților să absoarbă în mod optim nutrienții din ingredientele naturale.

Săpunul mai conține unt organic de cacao, ulei organic de palmier (cultivat sustenabil), unt organic de Shea și spumează în mod natural.

Formula sa fără fluor și SLS este un substitut ideal pentru pastele de dinți tradiționale.

Mod de utilizare:

  • Săpunul se aplică prin mișcări circulare pe periuța preferabil umedă.
  • Se periază dinții pentru minimum 2 minute, apoi se clătește bine cavitatea bucală.
  • Doar pentru uz extern.

Zero plastic – săpunul natural este ambalat într-un tub din carton 100% reciclabil.

Se păstrează într-un loc uscat, pentru până la 12 luni de la deschidere.

Conținut 60ml: necesarul pentru ~ 6 luni / 1 persoană / spălare de 2 ori pe zi

 

formulă organică, fără fluor, SLS și glicerină

bogată în minerale, susține remineralizarea

PETA cruelty-free

vegan

zero waste

PROMISIUNEA GEORGANICS

Cu adevărat natural

Nu toate pastele de dinți “naturale” sunt ceea ce susțin că sunt. Multe conțin în continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem să le înghițim. Georganics utilizează în manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale și organice pentru toate produsele din gamă. Asta înseamnă că cei de la Georganics ne pot privi senini în ochi atunci când spun ca îngrijirea lor orală este una autentic naturală.

Sustenabil

Toate produsele Georganics sunt realizate manual, în serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cât mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gândite pornind de la dorința expresă de a nu produce deșeuri în mod gratuit. În felul acesta, menținerea igienei orale este acompaniată de certitudinea că nu supra-solicităm planeta.

 

Ingrediente: Cocos Nucifera Oil*^, Aqua^, Olea Europaea Fruit Oil*^, Butyrospermum Parkii^, Sodium Hydroxide, Theobroma Cocoa Seed Butter*^, Mentha Piperita Oil*^, Limonene*^, Linalool*^. *organic, ^natural.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Georganics: Georganics, cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite