Mayam Ulei de Karanja 50 ml

Ulei de Karanja 50 ml

In curand in stoc

SKU 7233
23,43 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Karanja 50 ml de la Mayam

Ulei de Karanja, Mayam, 50 ml

Ulei de Karanja - este un ulei bogat in substante active, versatil, deosebit de apreciat pentru proprietatile sale protectoare UV, antioxidante, anti-aging si regeneratoare.

Descriere, recomandari:

Este un ulei bogat in substante active, versatil, deosebit de apreciat pentru proprietatile sale protectoare UV, antioxidante, anti-aging si regeneratoare.

Uleiul de karanja este presat din samburii arborelui Pongamia, inrudit cu arborele de Neem, si este utilizat in medicina ayurvedica avand proprietati comune cu uleiul de neem, insa utilizarea este facila datorita mirosului mult mai agreabil.

Cunoscut pentru abilitatea de a absorbi o parte din radiatiile UV, uleiul de karanja este o alegere buna pentru prepararea cremelor de protectie solara, a cremelor si serurilor pentru regenerarea tenului matur, imbatranit, a cremelor si balsamurilor pentru ingrijirea pielii afectate de exzeme, psoriazis, ulceratii si rani minore.

Pentru ingrijirea parului, uleiul de karanja este indicat in compozitii de protectie solara si de protejare a culorii parului, dar si in caz de matreata, scalp cu probleme.

Metoda de obtinere: prin presarea la rece din samburi.

Proprietati organoleptice: lichid uleios de culoare galben-maroniu, miros specific de oleaginoase

Are o textura bogata, destul de grasa; este un ulei stabil oxidativ.

Proprietatile uleiului de karanja:

  • absoarbe o parte din radiatiile UV
  • fotoprotector, antiradicalar
  • antioxidant
  • regenerator cutanat
  • antimicrobian
  • usor astringent
  • emolient
  • anti-aging
  • anti-matreata.

Recomandari, aplicatii:

  • creme si uleiuri de plaja
  • creme de fata si de corp cu protectie solara
  • preparate cosmetice ”after-sun”
  • creme si seruri pentru ten matur
  • creme anti-aging
  • BB cream, CC cream, fond de ten
  • tratamente preventive antiimbatranire
  • creme, balsamuri si emulsii pentru pielea deteriorata
  • eczeme, psoriazis, ulceratii, rani minore
  • masti si balsamuri capilare pentru scalp problematic
  • masti si tratamente anti-matreata
  • creme, balsamuri si seruri pentru par vopsit
  • balsamuri si masti de par, pentru luciu si hranire.

Cum se foloseste uleiul de karanja:

  • se recomanda combinarea cu alte uleiuri sau ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice
  • nu este indicata utilizarea pe piele ca atare, se foloseste in dozaj de pana la 20% in compozitiile aplicate pe corp, si pana la 80% in cele aplicate pe fata, par sau pe suprafete mai mici de piele
  • amplifica factorul de protectie solara a compozitiilor ce contin filtre minerale, astfel, pentru prepararea cremelor solare se va combina cu essesol sau oxid de zinc/dioxid de titan
  • este un ulei foarte bogat in substante active, este contraindicata aplicarea la copiii mai mici de 3 ani.

Date de siguranta, precautii in utilizare: a se efectua un test de toleranta pe pliul cotului cu 48 de ore inainte de folosire, a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a nu se folosi pentru copiii mai mici de 3 ani.


Ulei de Karanja 50 ml - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pongamia glabra seed oil.

  • General
    • Afectiuni
      Psoriazis
      Eczeme

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social