Solaris Ulei de Cocos presat la rece 100 ml

Ulei de Cocos presat la rece 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 10292
16,98 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Cocos presat la rece 100 ml de la Solaris

Ulei Cocos presat la rece, Solaris, 100 ml

Ulei Cocos presat la rece - colina este unul din nutrientii care se gasesc in cel mai mare procent. Din compozitia uleiului de cocos mai fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate. Acizii grasi saturati: majoritatea sunt trigliceride cu lanturi medii, care sunt usor asimilat ede organism. Uleiul de cocos este bogat in vitamina E, vitamina K si minerale (fier).

Istoric: uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos.

Cum actioneaza:

  • vitaminele continute de uleiul de cocos sunt importante pentru sanatatea cardiovasculara.
  • specialistii confirma ca uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului rau, al trigliceridelor si al lipoproteinelor.
  • ajuta la incetinirea efectelor imbatranirii datorita continutul bogat in antioxidanti.

Pentru ce recomandam: beneficiile uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, a pielii, inlaturarea stresului, reducerea nivelului de colesterol. Inlaturarea stresului: uleiul de nuca de cocos este foarte linistitor si prin urmare, ajuta la eliminarea stresului. Aplicarea uleiului sub forma de masaj ajuta la eliminarea oboselii. Motivul este, din nou, cantitatea mare de acizi grasi saturati cu molecula medie. Ei sunt convertiti imediat in energie si nu sunt stocati de organism ca grasimi.

Cum se consuma:

  • ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. El ajuta la cresterea sanatoasa a parului, conferindu-i stralucire. Este folosit ca ulei de ingrijire a parului si utilizat in productia diverselor balsamuri, creme si sampoane. Uleiul de nuca de cocos este in mod normal aplicat local.
  • ingrijirea pielii: uleiul de nuca de cocos este excelent pentru masaj. Acesta actioneaza ca o crema hidratanta eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Uleiul de nuca de cocos este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii. Prin urmare, ulei de cocos formeaza ingredientul de baza in diverse produse de ingrijire a corpului, cum ar fi sapunuri, lotiuni, creme.

Uleiul de cocos era folosit pe scara larga la produsele de patiserie, dulciuri, pop-corn, prajituri raw vegan. Uleiul de cocos presat la rece este recomandat celor care tin o dieta raw deoarece este un produs 100% raw.


Ulei Cocos presat la rece 100 ml - producator Solaris se regaseste in categoria Uleiuri uz intern si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei de cocos.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solaris: SOLARIS a luat nastere ca o alternativa sanatoasa la stilul modern de alimentatie. Solaris îsi propune sa readuca natura si simplitatea în viata oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa la orice varsta. Gama de produse Solaris cuprinde: musli si tarate, fructe uscate si fructe crude, seminte si mirodenii, ceaiuri si cicoare, sare si zahar, uleiuri presate la rece, uleiuri cosmetice. Toate produsele sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social